Gift ved første blik vender tilbage: Nu søger DR nye deltagere

23/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Anders og Luna blev landskendte, da de deltog i programmets sjette sæson. Foto: Nicolas Cosedis / DR
Gift ved Første Blik er fortsat en seermagnet og nu søger DR deltagere, som er frisk på at blive gift med en fremmed.

Mest læste i dag

Michael og Kathrine. Anders og Luna. Skat og Skat.

Listen over kendte par fra det populære program Gift ved Første Blik er lang. Det er dog de færreste af ægteskaberne, som holdt efter tv-kameraerne blev slukket. I de forgangne seks sæsoner har programmet udviklet sig til en decideret publikumsfavorit blandt DR-seerne, så det er formentlig ikke den helt store overraskelse, at DR nu søger nye deltagere, som har lyst til at medvirke i programmets syvende sæson. 

Det fortæller DR. Der har lagt et opslag op på deres hjemmeside, hvor Danmarks Radio udpensler hvilke krav man skal leve op til, hvis man ønsker at blive en del af Gift ved Første Blik næste år. De fire krav er: 

  • Du er 25 - 60 år gammel og bor i Danmark
  • Du er klar til et seriøst forhold
  • Du er ærlig, åben og reflekterende og har lyst til at udvikle dig som menneske
  • Du har mod på at lade en gruppe upartiske eksperter tage stilling til, hvad der vil være en god fremtidig partner for dig

Derudover skriver DR en opfordring til fremtidige deltagere, som netop har vist sig at være det punkt, som har knækket mange af de ægteskaber, der er blevet indgået i programmets tidligere sæsoner. 

"Det er vigtigt, at du er klar til at være helt ærlig og har mod på at lukke et andet menneske ind i dit liv - uden forbehold," skriver DR i opslaget. Så hvis du eller en, du kender, trænger til et pust i kærlighedslivet til næste år, så får de muligheden nu. 

 

 

Anbefalet til dig