Glæd dig til søndag: Giver 100.000 væk gratis

Sommeren får en god start på søndag

Mest læste i dag

Tag din familie og venner under armen, og gå ned til den nærmeste 7-Eleven butik og få en gratis FRISKO is. 

For 12. år i træk byder FRISKO Sommertid på en velsmagende og HELT gratis smagsoplevelse. Denne  gang kan der frit vælges mellem 3 isvarianter: Magnum Double Sunlover, Magnum Double Starchaser og  den gode klassiker, Champagnebrus. For at få fingrene i en af disse lækre is, skal du downloade 7-Eleven  appen og indløse modtaget voucher i din lokale 7-Eleven butik. 

Vinteren har føltes ekstra lang og kold i år. Derfor glæder FRISKO sig meget til officielt at starte sommeren  med danskerne! Der har været stor begejstring for den årlige tradition, hvorfor FRISKO igen byder på  100.000 gratis is. Der er lidt til enhver smag både med en god klassiker og to nye varianter. Lad os sammen  nyde en is og se mod lysere og varmere tider. 

FRISKO Sommertid løber frem til 2. april.  

Find nærmeste 7-Eleven her: https://www.7-eleven.dk/find-butik/ 

Hvad: Gratis is fra FRISKO 

Hvor: 7-Eleven-butikker i Danmark 

Hvordan: Voucher indløses gennem 7-Eleven appen og vises i din lokale 7-Eleven butik Hvornår: Fra 26. marts kl. 00:00 til 2. april kl. 00:00.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig