God mad i udlandet

12/10/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: PR
At smage god mad er for mange en stor del af rejsen. Der er kæmpe forskel på de retter, som laves rundt om i verden. Man kan lære meget om en kultur ved at smage de lokale retter.

Mest læste i dag

 

Spiser de det?

Når man rejser, er det sjovt at opleve, hvordan man i nogle kulturer spiser noget, som vi danskere ikke anser for mad. Det kan for eksempel være slanger, rådne æg eller frølår. Rejser du i et land skylder du dig selv at prøve disse retter af.

At rejse går tit ud på at få nye oplevelser. Dette gælder ikke kun seværdigheder og mødet med et nyt folk. Det gælder i høj grad også maden. Kast dig ud i det. Smag noget du ikke har smagt før. Hvis det smager skidt, kan du sige til dig selv, at nu har du prøvet det.

De udenlandske priser

Siden Danmark er det eneste land, der bruger danske kroner, kan du være sikker på, at du i udlandet vil møde en ny valuta. For at finde ud af, hvor meget varer koster, bliver du derfor konstant nødt til at omregne til danske kroner.

Vil du gerne slippe for at lave denne omregning i hovedet, kan du med fordel bruge en valutaomregner. Med en valutaomregner kan du nemt se, om du skal slå til, eller om du skal holde pengepungen i lommen.

Få råd til mere mad

Hvis du gerne vil have råd til meget lækker mad på din tur, kan det være en god idé at spare op i god tid i forvejen. Du kan blandt andet spare op ved at investere dine penge. På den måde får du nemlig et afkast på din opsparing uden at røre en finger.

denne hjemmeside kan du læse mere om investering. Der er nemlig mange forskellige måder, man kan investere sine penge på, og derfor kan du sikkert finde en metode, som passer dig.

Rejs med et madøre

Vil du gerne bruge tid på at finde landets bedste kulinariske oplevelser, bør du rejse med en person, som har samme interesse som dig. De store smagsoplevelser bliver nemlig endnu bedre, hvis du har én at dele dem med.

Rejser du med en person, som ligeledes er interesseret i mad, betyder det desuden, at I i fællesskab kan forsøge at rekreere retterne, når I er tilbage i Danmark. Det er ikke sikkert, at det lykkedes, men I kan sikkert godt komme tæt på noget af det rigtige.

 

Anbefalet til dig