Gods modtog 100.000 kroner fra Martin Brygmann: "Vi er selvfølgelig glade for, at ..."

Af: Lucas Andreas

|

23/07/2024

Nyheder
Foto: Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Martin Brygmann donerede 100.000 kroner til godset kort inden DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen'.

Lige nu læser andre også

Gennem flere årtier har Martin Brygmann været en populær herre i underholdningsbranchen. Han har gennem årene opbygget sig en bred palette af roller, som pryder CV'et.

Lakken på hans ellers flotte karriere er dog i øjeblikket ved at blive godt og grundigt gennemridset og krakeleret.

Det sker som følge af, at det er kommet frem, at en stor del af anklagerne fra DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen' omhandler Martin Brygmann.

Efterfølgende har Martin Brygmann selv aflyste alle sine shows, for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Inden dokumentaren nåede Martin Brygmann dog at sprede stor glæde.

Kort inden DR-dokumentaren udkom tog Martin Brygmann del i hvad der for nu er hans seneste tv optræden, hvor han vandt programmet 'LOL – den der ler sidst'.

Her formåede han at få sin sidste modstander, skuespiller Rasmus Botoft, til at grine med sin Kirsten Hüttemeier-karakter.

Præmien på 100.000 kroner valgte han at donere til Naturdestination Skovsgaard på Langeland, et sted han ofte besøger og holder meget af. Naturdestination Skovsgaard modtog donationen med stor begejstring, men det betyder ikke, at de ikke har gjort sig nogle overvejelser om den heftigt kritiserede tv-stjerne.

Det fortæller projektleder hos Skovsgaard, Nynne Juul, til B.T.:

"Vi er selvfølgelig glade for, at vi nåede at få donationen inden dokumentaren. Ellers havde situationen set anderledes ud, og så skulle vi nok have overvejet det."

Nynne Juul forsikrede også, at Martin Brygmann stadig er velkommen som gæst, men at han ikke vil blive brugt i nogen offentlige sammenhænge på godset.

Martin Brygmanns engagement i naturbevarelse og biodiversitet blev understreget gennem hans donation, hvilket måske kan give ham et pusterum midt i stormen af kontroverser.

Anbefalet til dig