Godt nyt: Her åbner helt ny Netto og Føtex

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Åbningen er Føtex Foods er den første i rækken i år

Lige nu læser andre også

I det nyligt opførte boligområde ved Bella Center på Amager har Salling Group etableret sig med både Netto og Føtex Food. Den nye tilføjelse, Føtex Food, åbnede torsdag og markerer det første Føtex Food i 2024. Området, der huser mere end 4.000 beboere, er stadig under udvikling, men salgsdirektør Tore Nederland, Føtex og Føtex Food, delte nyheden om åbningen på Linkedin. Det skriver Dagligvarehandlen.

Med 110 butikker, inklusive Føtex-varehuse, Føtex Food og Føtex Food convenience, udnytter Salling Group det store potentiale i Bellakvarteret, der ligger centralt i Ørestad. Åbningen af både Føtex Food og Netto blev synkroniseret, og varehuschef Carsten Bo Christensen beskrev åbningen som en festlig begivenhed. De to dagligvarebutikker har hver et lejemål på 1.200 kvadratmeter, og sammen med andre butikker og caféer udgør området omkring metrostationen en samlet bylivsoplevelse på omkring 3.600 kvadratmeter.

Salling Group valgte at etablere sig i Bellakvarteret på grund af områdets centrale beliggenhed i Ørestad og den varierede beboersammensætning. Carsten Hadsbjerg, Head of Development hos Salling Group, udtalte, "Bellakvarter er et spændende blandet bykvarter med mennesker i alle aldre og med hver sine behov. Her spiller Føtex Food og Nettos forskellige koncepter og formater godt sammen og skaber en god synergi, som vi ved, at kunderne elsker," ifølge Bellakvarterets hjemmeside.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig