Godt nyt til alle der elsker Coca Cola Zero: I denne Netto koster det kun 7 kroner flasken

Af: Liva H.

|

09/08/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skal du også ha' 'tanket' op til weekenden?

Lige nu læser andre også

Nu er der rigtig godt nyt til alle, der elsker Cola Zero. Netto har nemlig et fantastisk tilbud, som du ikke vil gå glip af. Dette er den perfekte chance for at fylde lageret op med den populære sodavand, især nu hvor vi står foran en af årets store sportsbegivenheder. I aften spiller Danmark mod Slovenien i håndboldsemifinalen, og det bliver en kamp, som vi selvfølgelig håber ender med dansk sejr. Hvad kunne være bedre end at nyde spændingen med en kold Cola Zero ved hånden?

Men selv hvis du ikke er til håndbold, er der masser af andre gode grunde til at tage en tur i Netto. Uanset hvad, er dette tilbud en fremragende mulighed for at sikre, at du har lidt ekstra på lager til de kommende dage.

I en video på Facebook deler Netto Venneslaparken i Odder en spændende nyhed, hvor en af butikkens medarbejdere fortæller om det fantastiske tilbud, de har i øjeblikket. Dette tilbud gælder så længe lager haves, så det er med at være hurtig, hvis du vil benytte dig af det.

Netto tilbyder nemlig en 4-pak Cola Zero for kun 29 kroner, hvilket betyder, at prisen per flaske blot er 7,25 kroner. Det er en imponerende besparelse, som gør det oplagt at få fyldt op med din yndlingssodavand til de kommende dage.

Se videoen nedenfor

Tager man et hurtigt kig på Nettos hjemmeside på Facebook, får man hurtigt indtrykket af, at billig Cola Zero ikke er det eneste gode tilbud, de har. På deres coverbillede står der: "Velkommen til crazy august. Ja-tak dag - fødselsdagsfest - konkurrencer - søndagspriser."

Hvis man scroller bare en smule længere ned, finder man endnu et opslag med et godt tilbud. Her ser man en kvindelig medarbejder stå med to liter økologisk letmælk, og det er præcis, hvad det fantastiske tilbud handler om.

For to timer siden startede den lokale Netto-butik nemlig et såkaldt "Ja-tak-tilbud," hvor kunder ved at skrive "ja tak" i kommentarfeltet, samt det antal varer de ønsker, kan "reservere" produktet til den attraktive pris. Herefter kan de inden for den angivne periode afhente varen og betale ved kassen. Smart, ikke?

Det seneste opslag omhandler, som sagt, mælk, og her kan man få økologisk letmælk til kun 8 kroner! Her har de endnu en gang skruet priserne helt i bund.

Se opslaget nedenfor

Anbefalet til dig