Godt nyt til alle Snickers-fans

21/4/22 09:00

Thea M. Andersen

Foto: Topfoto/Ritzau Scanpix
I april 2022 fik et billede af en Snickers-bar påstande til at spredes på de sociale medier om, at Mars, Inc. havde lavet ændringer ved chokoladebaren. Snickers svarer nu igen med gode nyheder til alle Snickers-fans.

Den opmærksomme Snickers-fan har sikkert allerede bemærket, at der er noget anderledes ved billedet af Snickers-baren, der er blevet spredt på de sociale medier. Der plejer nemlig at være de ikoniske "chokolade-årer" på baren.

Ifølge påstandene skulle virksomheden have fjernet "chokolade-årerne”, og afseksualiseret delikatessen. 

Foto: Snickers

Foto: Snickers

Det er dog ikke ud af det blå, at påstanden kommer frem. I kølvandet af Mars' annoncering om, at deres grønne M&M skulle ændres, opstod andre påstande, herunder ændring af Snickers-baren.

I januar 2022 skrev CBS News: "De mest bemærkelsesværdige ændringer omfatter det grønne M&M's redesign, som vil udskifte de hvide hæle go-go-støvler, hun fik i 1997, med "seje, tilbagelænede sneakers for at afspejle hendes ubesværede selvtillid." og tilføjer:

"Mars havde modtaget kritik for den grønne M&M's sexede karakteristik. Den grønne M&M vil også være 'bedre repræsenteret for at afspejle selvtillid og empowerment, som en stærk kvinde, og kendt for meget mere end sine støvler'."

Alle Snickers-fans kan dog være rolige. 

Snickers har nemlig meldt ud på Twitter, at "chokolade-årerne" forbliver, og at de altså ikke har lavet ændringer ved Snickers-baren. 

Foto: Twitter

Foto: Twitter