Godt nyt til alle sushi-elskere: Nyåbnet restaurant tilbyder all-you-can-eat for 200 kroner

Af: Mie M.B

|

18/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tilbuddet gælder ugen ud

Lige nu læser andre også

Aalborg har fået en ny sushi-restaurant, Roku Izakaya, der i tirsdags den 16. Januar for første gang kunne slå dørene op. Navnet "Roku" refererer til 6 på japansk, symboliserende det sjette fælles projekt for de to erfarne indehavere, der allerede står bag velrenommerede steder som Catch Sushi Bar, Alleys og Caspars i Aalborg. Det skriver mediet Aalborg.nu.

Og der er meget at komme efter. Restauranten byder nemlig på mere end bare klassiske sushi-ruller. Udover et væld af sushi- og japanske retter, tilbyder restauranten et imponerende cocktail-kort indeholdende både velkendte og nyskabende signaturcocktails.

Booking sker nemt via en tablet ved hvert bord, hvor gæsterne får 1,5-2 timer til at nyde maden og bestille fra det omfattende menukort. Det er også muligt at bestille take-away fra Roku Izakaya.

Indehaveren, Zhenbin, afslører overfor Aalborg.nu, at Roku Izakaya er en naturlig videreudvikling af den populære Catch Sushi Bar på Vesterå. Med plads til 100 siddende gæster og en hyggelig indretning, der inkluderer et glasrum, der kan bookes til private arrangementer, åbner Roku Izakaya dørene med store forventninger og eksklusive tilbud.

For at fejre åbningen tilbyder Roku Izakaya et særligt tilbud resten af ugen, hvor gæster kan booke bord til både frokost og aften for kun 200 kr.

Anbefalet til dig