Godt nyt til fans: Linse kommer med nyt program

11/8/20 08:30

Sarah Steenfeldt

Hun er aktuelt i programmet 'Familien fra bryggen' og inden længe ruller endnu et program med Linse over skærmen. Foto: TV3
Nu er der godt nyt fra ‘Bryggedronningen’, hun kommer nemlig med et spritnyt program.

På hendes Instagram-profil har Linse Kessler her til morgen postet et opslag, som afslører at hun inden længe er aktuel i et nyt program. Begejstringen er ikke til at tage fejl af - det er tydeligt at både Linse og fans, glæder sig til programmet.

På under to timer har hun allerede høstet knap 10.000 likes og over 200 kommentarer, fra begejstrede fans, som udtrykker hvor meget de glæder sig til programmet ruller over skærmen. 

I følgeskab med et andet kendt ansigt

Linse er dog ikke alene i programmet, der er en ‘gammel kending’ ved hendes side - nemlig veninden Didde. Sammen indtager de to Danmark - hvor de skal ud og ‘møde og mærke’ danskeren i forskellige hjørner af vores skønne land. 

Hun fortæller dog også at alle fans kan være helt rolige - for programmet ‘Familien fra bryggen’ løber ingen steder, det vil stadig fortsætte. 

Hvis du er en af dem som sidder og glæder dig til at se med, så skal du ikke vente længe. Programmet har nemlig premiere den 27. august klokken 20.00 på TV 3 og Viaplay. 

Herunder kan du se Linses opslag på Instagram.

Linses nye program ruller snart over skærmen. Foto: Instagram

Linses nye program ruller snart over skærmen. Foto: Instagram