Godt nyt til Jonas Vingegaard

Af: Lucas Andreas

|

15/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Jonas Vingegaard er på vej tilbage i form.

Mest læste i dag

Alle seerne holdte på vejret, da den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard lå stille på asfalten som følge af et grimt styrt på 4. etape af Baskerlandet Rundt.

Efter fulgte en punkteret lunge, 12 dages indlæggelse på et spansk hospital og endeløse spekulationer omkring det resterende af hans sæson.

Men efter flere opløftende nyheder er Jonas Vingegaard igen i rampelyset som den største favorit til Tour de France.

Efter det dramatisk styrt i Baskerlandet Rundt så det sort ud for den danske cykelstjerne, men den seneste opdatering fra Team Visma-Lease a Bike har ændret spillets gang.

Nu kan man igen spille på Jonas Vingegaard til at vidne Tour de France.

Men Vingegaard er ikke kun tilbage som en mulighed hos Danske Spil, han har også overtaget favoritrollen fra Tadej Pogacar.

"Både vi i Danske Spil og danskerne har stor tiltro til, at han når at komme sig helt og tilmed komme i kanonform inden løbet," siger oddssætter og cykelekspert hos Danske Spil, Thomas Theede Therkildsen, til B.T.

Selvom Vingegaard er favorit, er gevinsten ved at spille på ham relativt lav. Oddsene på danskeren giver kun pengene 1,85 gange igen, hvilket betyder, at en indsats på 100 kroner vil resultere i 85 kroner i profit, hvis han vinder.

"Halvdelen af de danskere, der har spillet på Tour de France, har spillet på Jonas Vingegaard som vinder af løbet, og det på trods af hans styrt og deraf afbrudte optakt," uddyber Therkildsen.

Oddset på Vingegaards største konkurrent, slovenske Tadej Pogacar, er marginalt højere. En sejr til den slovenske rytter giver pengene dobbelt igen.

Danske Spil anerkender Vingegaards overlegne færdigheder i bjergene, hvilket selv Pogacar har påpeget.

Danskerne bakker op

På trods af usikkerheden om Vingegaards deltagelse i årets Tour de France, viser Danske Spils data, at dobbelt så mange danskere tror på Vingegaard som vinder sammenlignet med Pogacar.

10 procent af spillerne har satset på Vingegaards amerikanske holdkammerat Sepp Kuss, som vandt Vuelta a España sidste år og kunne have været kaptajn, hvis Vingegaard ikke blev klar.

Oddsene på Kuss giver pengene 30 gange igen.

Andre favoritter inkluderer Primoz Roglic, der nu konkurrerer mod Vingegaard og giver pengene 11 gange igen, samt Remco Evenepoel, hvor et væddemål kan femtendoble indsatsen.

Mens Danske Spil og mange fans håber på Vingegaards deltagelse, er det stadig uvist, om han faktisk stiller til start. Team Visma-Lease a Bike forventes at træffe den endelige beslutning i løbet af de næste uger.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig