Gravid i 31. uge: Dansk tv-kendis i kørestol efter voldsomt uheld

Af: Thea Andersen

|

28/09/2023

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
'De unge mødre'-stjernen er endt i kørestol efter et uheld.

Mest læste i dag

Cellina Martinna, der er kendt fra Kanal 4-programmet 'De unge mødre', er kommet til skade i forbindelse med et uheld, hvor hun gled i noget spildt mælk.

Det fortæller den 30-årige tv-kendis på sin Instagram-profil.

"Man skal ikke græde over spildt mælk, siger de. Og så dog. Hvis man nu som 31 ugers gravid glider i (ris)mælk og går i en slags split/spagat (let og elefant!) - så tænker jeg måske alligevel, at det er ok at græde?," skriver Cellina Martinna, der snart kan kalde sig mor til fire, indledningsvist i et opslag på Instagram.

Heldigvis er der ikke sket noget med hendes lille pige i maven, som skal hedde Haya Noelle - et navn, 'De unge møde'-stjernen har kaldt hende i otte år, fordi hun er så ønsket.

Haya Noelles mor derimod, kom noget mere til skade:

"En kraftig forstuvning af kønsbenet/symfysen, var lægens dom til mig. Og forventeligt 14 dage, før jeg helt gående igen. Eller så gående som man nu engang er som højgravid," skriver hun og fortsætter:

"Mikkel (hendes mand, red.) synes det er vældig sjovt at fortælle folk, hvor vild en aften vi havde i går, når de ser kørestolen.. Og Melanie har fundet endnu en stilling, hun ville egne sig godt i: Hjemmehjælper! Der er sgu ikke dét, hun ikke kan. Og hvor er jeg taknemmelig for min familie og særligt i denne situation. Det er faktisk ret ydmygende ikke at kunne en skid selv. Og endnu mere ydmygende, når kørestolen sidder fast i gruset ved lægen.."

Cellina Martinna og Mikkel har i forvejen sønnerne Elliot, Milan og Luca, der om 47 dage plus/minus kan se frem til at få en lillesøster.

Anbefalet til dig