Håndværkerens værste mareridt er slut: Her er opfindelsen, der ændrer alt

Af: Liva H.

|

18/09/2024

Nyheder
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Er du håndværker eller arbejder udenfor, så er det her helt klart noget du må anskaffe dig.

Lige nu læser andre også

De fleste vil nok være enige i, at det at fryse sjældent er noget, man ligefrem ser frem til – og for mange er det noget, man helst vil undgå. Særligt når de kolde måneder nærmer sig, kan det være en udfordring for dem, der arbejder udenfor dagligt, som for eksempel håndværkere. For disse arbejdere er kulden ikke bare en ubehagelig følelse, men en konstant hindring i deres fysiske arbejde, der kan gøre lange dage endnu længere.

Men heldigvis kan dette snart være et problem, der hører fortiden til. En ny, banebrydende selvopvarmende vest er på vej til at revolutionere hverdagen for de mange, der tilbringer deres arbejdsdag i vinterens bidende kulde. Denne vest, som allerede bliver kaldt en potentiel "bedsteven" blandt håndværkere, lover at holde kroppen varm uanset vejrets rasen

Det skriver Blåkläder Workwear i en pressemeddelelse.

Blåkläder Workwear har siden 1959 klædt håndværkere på til at modstå både kulde og varme i nogle af verdens barskeste arbejdsmiljøer.

Nu er virksomheden klar med en intelligent selvopvarmende vest, der automatisk tænder for varmen, når kropstemperaturen falder.

Blåkläder Workwear er kendt for sit slidstærke arbejdstøj, der er produceret ansvarligt på virksomhedens egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar. Blåkläder er oprindeligt grundlagt i Svenljunga i Sverige, og det ofte kolde og barske svenske klima har stået fadder til et væld af klassikere til både mandlige og kvindelige håndværkere i en lang række brancher i snart 60 år.

Senest har Blåkläder udviklet en intelligent selvopvarmende vest, der gør brug af Clim8-teknologien, der automatisk registrerer, når kropstemperaturen falder. Vesten er quiltet med strikkede paneler i siderne, hvilket sikrer en høj komfort og optimal bevægelsesfrihed.

Den nye selvopvarmende vest er udstyret med en indbygget termostat og en computer, der måler kropstemperaturen og automatisk regulerer temperaturen, hvis kroppen bliver afkølet.

De indbyggede batterier kan også styres manuelt eller via en app. På grund af de indbyggede sensorer er vesten særligt velegnet til håndværkere, der ofte skifter mellem høj og lav arbejdsintensitet, idet vesten hjælper med at undgå fugt og kulde i de lavintense perioder.

  • Mange af vores kunder arbejder i barske miljøer, hvor en lille smule ekstra varme kan gøre en stor forskel. Den selvopvarmende vest er en kærkommen lille detalje, hvis man i perioder står stille i koldt vejr og derefter pludselig skal yde maksimalt. Sker det ofte i løbet af en dag, risikerer man at blive kold på grund af fugtigt tøj, men det er vores selvopvarmende vest et godt værn mod. Vi er sikre på, at den bliver en klassiker for mange – både på arbejdet og i fritiden, siger René Christiansen, Country Manager i Blåkläder Workwear Danmark.

Vesten fås i en pasform både til mænd og kvinder, og vesten kan vaskes, så længe batterierne tages ud, og anvisningerne følges før vask. Clim8 Intelligent Heating System har tre varmeelementer og et kontrolmodul, og varmeelementerne drives af et 7.4V 3000mAh genopladeligt Li-ion-batteri.

Se vesten nedenfor:

Foto: Blåkläder Workwear

Anbefalet til dig