Han drysser bagepulver på madrassen: Når du ser, hvad der sker, vil du gøre det samme

09/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Resultatet er utroligt.

Mest læste i dag

At rense sin madras kan være en overset del af rengøringsrutinen i sit hjem.

Derfor er det alligevel vigtigt at gøre det regelmæssigt for at fjerne snavs, bakterier og støvmider, der kan forårsage lugt og allergiske reaktioner.

Med denne enkle metode kan du nemt holde din madras ren og frisk.

Først skal du fjerne alt sengetøj fra din madras. Støvsug derefter madrassen grundigt for at fjerne den snavs og støv, der kan have samlet sig over tid.

Herefter er det tid til at anvende bagepulver. Spred et tyndt lag bagepulver ud over hele madrassen og lad det sidde i mindst 30 minutter. Bagepulveret fungerer som en naturlig deodoriserende agent, der hjælper med at absorbere lugt og snavs.

Efter 30 minutter skal du støvsuge madrassen igen for at fjerne alt bagepulveret og eventuelle støvrester.

Det er vigtigt at sikre sig, at alt bagepulveret er blevet fjernet, så det ikke forårsager irritation, når du lægger dig til at sove på din rene madras.

Det er en enkel måde at forbedre dit helbred og din søvnkvalitet på, da det reducerer antallet af allergener og støv, der kan påvirke dit åndedrætssystem.

Er tricket ikke nok til at fjerne både lugt og snavs fra madrassen, så er tiden nok inde til at investere i en ny, som kan købes via dette sponsorerede link.

Se hvordan tricket udføres i videoen herunder: