Han er tiltalt i Mia-sagen: Du gætter aldrig, hvordan hans liv så ud før

23/03/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Politi
Allerede før Mia, leve den tiltalte et skræmmende liv

Mest læste i dag

Den 37-årige, der er tiltalt for drabet på Mia Skadhauge Stevn, har en rædselsvækkende fortid bag sig.

Manden er tidligere sigtet for usømmelig omgang med lig, voldtægt og drabet Mia Skadhauge Stevn. I drabet på Mia nægter han sig dog fortsat skyldig. 

Helt tilbage i 2010 satte manden sin ekskæreste og hendes mors liv på spil, da han havde klippet bremserørene over på ekskærestens bil. 

Ingen af de to kom til skade, fordi moderen havde opdaget, at bremserne på bilen ikke virkede, allerede da hun kørte bilen ud af indkørslen.

Senere fandt politiet en skævvrider på mandens bopæl, hvilket blev forbundet med sporet på bremserøret. Manden, der dengang var 24 år, påstod dengang, at ekskæresten havde plantet værktøjet på hans bopæl.

Til samme retssag blev han også dømt for blufærdighedskrænkelse. Denne gang var det gået ud over en tilfældig 16-årig pige, da han havde efterladt sæd på ruden til hendes værelse.

Her lød mandens forklaring på, at de to skulle mødes for at have samleje, og at han i den forbindelse brugte vinduet til at komme ind og ud.

På vej ud af vinduet havde han et fyldt kondom i hånden, og her havde han så ramt vinduet ved et uheld.

Pigens forklaring stod dog i stor kontrast til mandens forklaring. Hun fortalte nemlig, at hun aldrig havde set ham før. 

Hun havde set ham for første gang, da hun en dag klædte om på sit værelse, hvor hun så manden ude foran hendes vindue. Her var han iført en sort elefanthue.

Efterforskningen i Mia-sagen blev onsdag meldt afsluttet af Nordjyllands Politi. Manden er nu tiltalt for drab, usømmelig omgang med lig og voldtægt.

Sagen skal i Retten i Aalborg over ni retsdage. De kommer til at ligge i perioden fra den 7. juni til den 29. juni 2023.

Anbefalet til dig