Han forudså alle seks vinderheste i V65: Kan nu juble over kæmpe gevinst

Af: Liva H.

|

24/07/2024

Nyheder
Foto:Shutterstock
Foto:Shutterstock
Hvad ville du gøre hvis du vandt så mange penge?

Lige nu læser andre også

Det er et drømmescenarie at kunne forudsige alle seks vinderheste i et hestevæddeløb. Men det skete altså for en Bet25-kunde, som nu kan juble over at have scoret en kæmpegevinst.

Det skriver Bet25

En tirsdag aften blev lige en anelse sjovere for bornholmeren, da han som den eneste formåede at forudse alle seks vinderheste i V65-spillet på Bornholm Brand Park. Med en kupon til 1300 kroner vandt han en imponerende gevinst. En kombination af mod og hesten Lluc Boko resulterede nemlig i, at bornholmeren vandt hele 222.177 kroner.

På de seks rigtige heste vandt han 159.477 kroner og yderligere 3.135 kroner på hver af hans 20 kombinationer med fem rigtige. I alt nåede gevinsten op på imponerende 222.177 kroner.

"Jeg er den type, der tager chancer. Jeg er ikke bange for at tabe," siger vinderen til Bet25 og tilføjer: "Det var svært at finde sikre vindere. Lluc Boko var kun tippet som fjerde af de seks heste i løbet, men jeg havde en fornemmelse af, at den ville vinde, selv fra en udvendig position ved førerhesten. Alt gik præcis som håbet, især efter dens gode præstation sidste gang," reflekterer han.

Han er dog heller ikke i tvivl om, hvad den store pengepræmie skal gå til og fortæller med det samme, at den skal bruges på "ferie og familie" og at pengene vil give plads i budgettet til det.

Anbefalet til dig