Har Dronningen fået en kæreste?

27/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Har Dronning Margrethe fået en ny kæreste? Foto: Shutterstock.com
Rygterne er startet med et Facebook-opslag fra programmet "Det, vi taler om," der styres af værten Ditte Okman.

Mest læste i dag

Det er dette opslag, der fodrer de vilde rygter. 

Opslaget har baggrund i en artikel fra Her & Nu, der har set Dronningen i selskab med den svenske Grev Gustaf Trolle-Bonde.

Spekulationerne er herefter taget til, og der spekuleres nu i, om han er en mulig kæreste til Dronning Margrethe. 

I ugen op til jul, var Dronningen rejst til London og her tilbragte hun ifølge Her & Nu tiden i selskab med Gustaf Trolle-Bonde. Greven er ikke ukendt af det danske kongehus, da han i mange år var fast inventar på gæstelisten, når Dronningen og Prins Henrik holdt fester.

Parret forlod sammen et hotel i Chelsea-kvarteret og sad sammen i Dronningens bil på vej til The National Gallery på Trafalgar Square. Det skriver Her & Nu. 

Greven kommer fra en slægt med nære forbindelser til det danske kongehus. 

Blandt Gustaf Trolle-Bondes forfædre er søhelten, admiral Herluf Trolle, samt andre berømtheder. Gustaf Trolle-Bonde har også nære forbindelser til det svenske kongehus. Kong Carl Gustaf og dronning Silvia gæstede i 1978 Gustaf Trolle-Bondes bryllup med Annette von Arnold. Gustaf og Annette fik sammen sønnen Carl, der i dag er 37 år. De blev skilt i 1983. 

Kommentarfeltet på Facebook-siden viser, at danskerne under deres Dronning det bedste, og ønsker hende alt muligt held og lykke med en mulig ny kæreste. Bl.a. skriver Dorthe Sonninggaard.Mathiesen "Han er da også en nydelig mand ❤️" og June Pedersen skriver "Det vil være hende vel undt ❤️"

 

Anbefalet til dig