Har du TV 2 Play? Så er der godt nyt til dig

27/04/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Abonnenter af den danske streamingtjeneste har noget at glæde sig til

Mest læste i dag

Danskerne kan snart se frem til endnu mere kvalitetsindhold og flere valgmuligheder på TV 2 Play, når C Mores store indholdskatalog fra 1. maj 2023 rykker ind på tjenesten.

Aftalen mellem TV 2 og C More er en del af TV 2s strategi om at styrke TV 2 Play og dermed indfri ambitionen om 'TV 2 Play til alle' og 1,3 mio. abonnenter i 2025.

Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

- Kombinationen af det danske og udenlandske indhold er vigtig, fordi langt de fleste af os efterspørger begge dele. På toppen af det danske indhold kan vi nu give vores abonnenter et samlet tilbud, der også tilfredsstiller appetitten på udenlandsk fiktion og serier, siger Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV 2, og fortsætter:

- Så hvis man ikke kan få nok af ’Barnaby’, ’Beck’, ’Downton Abbey’ og alle de andre store titler, så samler vi nu det hele på Play. Med andre ord kan man fremover se både den amerikanske, den britiske og den skandinaviske fiktion, og oveni kommer så også det skønne børneindhold, som rummer alt fra ’Gurli Gris’ til en lang række titler fra det stærke svenske Astrid Lindgren-katalog.

Størstedelen af C More-indholdet bliver tilgængeligt for alle TV 2 Plays direkte kunder, mens adgangen til BritBox kræver, at man abonnerer på enten 'Favorit'- eller 'Favorit + Sport'-pakken.

- Med aftalen øger vi vores indholdstilbud på TV 2 Play med tæt ved 10.000 stykker indhold og flere ikoniske indholdsbrands, og dermed gør vi det endnu mere attraktivt at abonnere på TV 2 Play, siger Stig Møller Christensen, kommerciel direktør på TV 2, og tilføjer:

- Derfor er aftalen en vigtig milepæl for os i konkurrencen om at kunne tilbyde en komplet streamingtjeneste, der er relevant for alle danskere. Vi glæder os til at folde tjenesten ud for vores mange kunder og til at give C More-kataloget et endnu større publikum i de kommende år.

Stærk position i Norden

Aftalen med TV 2 Play cementerer C Mores position i Norden, hvor tjenesten også samarbejder med de største kommercielle broadcastere i de andre nordiske lande - TV4 i Sverige, TV2 i Norge og MTV3 i Finland.

- Det er ingen hemmelighed, at der er hård kamp om kunderne på det danske streamingmarked, siger Jens Andreasen, Head of C More Danmark, og tilføjer:

- Derfor er vi ekstra glade for denne nye distributionsaftale med TV 2. Jeg er overbevist om, at C Mores stærke udvalg af krimiserier og andet gode indhold vil få mange fans på TV 2 Play.

Nye serier og en tidobling af filmkataloget på TV 2 Play

C More omfatter et spillefilmskatalog på 850 både nyere og klassiske skandinaviske og internationale titler - blandt andet film som 'Twilight'-sagaen, 'The Hunger Games'-filmene, 'Jægerne 1-2', 'Fanny & Alexander', hele 'Beck'-filmserien og børnefilm som 'Emil fra Lønneberg' og 'Pippi Langstrømpe' med dansk tale.

Med filmene fra C More er der tale om en tidobling af filmkataloget på TV 2 Play.

C More omfatter også en række nyere internationale serier, såsom 'Downton Abbey', 'Fargo' og 'Younger', og sidst, men ikke mindst leverer C More et flot kvalitetskatalog af nyere skandinavisk fiktion, blandt andet titler som 'Fartblinda', 'Hamilton', 'Headhunters' og 'Solsidan'.

Det bedste britiske drama i BritBox

BritBox er resultatet af et samarbejde mellem de store broadcastere BBC og ITV om at bringe et stærkt katalog af det bedste fra britisk tv ud til det internationale marked som et samlet tilbud.

Kataloget udgør omkring 3000 stykker indhold og omfatter dels et udsnit af de bedste serier fra de seneste to-tre årtier, dels nye BritBox Originals som den aktuelle spionserie fra øverste hylde 'A Spy Among Friends' med Damian Lewis og Guy Pearce.

Kataloget tæller blandt andet 'Signora Volpe', 'Barnaby (Midsomer Murders)', 'Call the Midwife', 'Blindt spor' ('Happy Valley'), 'Line of Duty' og 'Death in Paradise'.

Tredobling af børnekataloget på TV 2 Play

SF Kids-kataloget, der især er for børn under skolealderen, består dels af populære internationale (dubbede) serier som 'Gurli Gris', 'Byggemand Bob', 'Brandmand Sam', 'Thomas og vennerne' og 'Pingu' og dels af masser af velkendte titler fra det stærke svenske Astrid Lindgren-katalog - blandt andet 'Emil fra Lønneberg' og 'Pippi Langstrømpe'. Med C More-aftalen tredobles det samlede børnekatalog på TV 2 Play.

Læs mere om C More på TV 2 Play her.

Anbefalet til dig