Harry åbner op: Kongehuset var imponerede over Meghan, men én ting ændrede alt

Af: Liva H.

|

23/09/2024

Nyheder
Redaktionel kreditering: lev radin / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: lev radin / Shutterstock.com
Nu sætter Meghan og Harry ord på mødet med det britiske kongehus, som par.

Lige nu læser andre også

Da prins Harry og Meghan Markle først begyndte deres forhold, blev de ikke kun mødt med massiv opmærksomhed fra medierne, men også med en vis skepsis fra nogle medlemmer af den britiske kongefamilie.

I deres omtalte Netflix-serie afslører parret nye detaljer om deres første møde med kongehuset, og hvordan både fordomme og forventninger påvirkede deres forhold fra starten.

Det skriver Hindustan Times.

I deres omtalte Netflix-serie afslørede parret, at nogle af Harrys slægtninge ikke troede, at forholdet ville holde. Når det kom til Meghan var det især hendes baggrund som amerikansk skuespillerinde, der skabte tvivl i kongehusets rækker.

Var imponerede over Meghan

I serien fortæller prins Harry, at hans familie oprindeligt var positivt overraskede, da de første gang mødte Meghan.

"Jeg kan huske, at min familie var utroligt imponeret," fortæller Harry og tilføjer, at nogle familiemedlemmer lavede sjove bemærkninger om, at de var forbløffede over, at en "ginger kunne score en så smuk kvinde."

Men denne umiddelbare accept blev hurtigt overskygget af fordomme og skepsis, især i forhold til Meghans erhverv.

Dette blev det første problem

Harry forklarede, at nogle familiemedlemmers dømmekraft blev sløret af det faktum, at Meghan var en amerikansk skuespillerinde. "

Det faktum, at jeg datede en amerikansk skuespillerinde, var sandsynligvis det, der forplumrede deres dømmekraft mere end noget andet," fortæller Harry og afslører, at der blev gjort grin med forholdet internt i familien.

Han gengiver familiens holdning om at forholdet ikke ville holde længe, fordi hun var amerikansk skuespiller.

Meghan uddyber, at hendes erhverv som skuespillerinde blev betragtet med mistænksomhed, især fordi det var forbundet med en bestemt type livsstil og fordomme fra kongehusets side.

"Skuespillerinden var sjovt nok det største problem. Der er en stor idé om, hvordan det ser ud fra Storbritanniens synspunkt – Hollywood – og det er bare meget nemt for dem at stereotypisere det," siger Meghan i serien.

Hårdt pres

For parret blev tvivlen fra kongefamilien en ekstra byrde oveni det pres, de allerede følte fra medierne.

Harry og Meghan begyndte at date i 2016, og to år senere blev de gift ved et storslået bryllup, som blev fulgt verden over.

Men på trods af deres kærlighed og de bedste intentioner, valgte de at træde tilbage fra deres officielle roller i kongefamilien i 2022.

De bor nu i USA med deres to børn, prins Archie og prinsesse Lilibet, langt væk fra det kongelige rampelys, som de følte hæmmede deres liv og forhold.

Harry og Meghan har efterfølgende delt, at de ønsker at skabe et liv i USA, hvor de kan opdrage deres børn uden det samme pres og de forventninger, som fulgte dem i Storbritannien.

Anbefalet til dig