Havde opgivet håbet: Nu deler DR-par lykkelig nyhed

Af: Thea Andersen

|

02/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tina og Isabel Rosiak Lønborg fra 'Fede Forhold' deler lykkelig nyhed.

Lige nu læser andre også

For fire uger siden blev to til tre, og til næste år vokser den lille familie yderligere.

Tina og Isabel Rosiak Lønborg, der i 2020 medvirkede i anden sæson af DR-formatet 'Fede forhold', venter nemlig tvillinger. Det afslører de på Instagram.

"Jeg skal være storesøster til februar. Freja som lige er fyldt 1 måned, skal nyde de næste 4,5-5 måneder med at være enebarn, for lige om lidt bliver huset nemlig på ny fyldt med babylyde og der kommer mange af dem for der er tvillinger på vej," lyder det indledningsvist i opslaget, som fortsætter:

"Det er så vildt at det endelig skulle lykkes og så at vi bliver velsignet med 2 små mirakler mere, er jo bare en kæmpe gave."

Parret lægger dog ikke skjul på, at de havde opgivet håbet.

"Efter et langt og opslidende fertilitetsforløb, på 9 naturlige insemineringer (IUI uden hormoner og ægløsningsprøjte), 9 ægudtagninger, 2 ægoplægninger, flere hundred sprøjter med hormoner, havde vi opgivet håbet og så ente det faktisk på mirakuløsvis med en graviditet, på inseminering (IUI med hormoner og ægløsningsprøjte) og ikke nok med det, så kom der et mirakel oveni et mirakel for der var kun 1 æg i spil."

I opslaget sender Tina og Isabel også et kæmpe tak til Maigaard Fertilitetsklinik - for uden dem, sad de ikke, hvor de gør i dag.

"Så underligt at tænke på at 2 bliver til 5 på 6 måneder. Men hellere stå med 3 børn end ikke nogen. Så ja hvor kan vi melde os til “Hjælp vi skal have trillinger!”," slutter de.

DR-programmet 'Fede Forhold' strækker sig over en periode på syv måneder og udgør et livsstilseksperiment. Her stilles tre par over for opgaven at redde deres parforhold samtidig med, at de arbejder på at tabe de kilo, de i fælleskab har taget på.

Du kan se eller gense alle fem sæsoner, herunder sæson 2, hvor Tina og Isabel var et af parrene, på DRTV via dette link.

Anbefalet til dig