Her kan du få Kærgården til kun 10 kroner: Vær dog opmærksom på mindre detalje

Nyheder
Foto: Arla/Presse
Foto: Arla/Presse
Der er gode penge at spare på dit smør i disse dage.

Lige nu læser andre også

Man skal have boet under en sten, for ikke at have oplevet at priserne på dagligvarer er steget markant.

Danskerne har generelt set været yderst utilfredse med de nye prisniveauer, da det er noget, der gør ondt på pengepungen.

Især mælkeprodukterne er steget voldsomt, og derfor er det vigtigt at holde øje med gode tilbud, såfremt man vil spare et par håndører her og der - og det er der mulighed for nu.

Vildt tilbud

Nu kan danskerne få fat i billigt Kærgården-smør i Dagli'Brugsen. Discounthandleren kører nemlig weekendtilbud med vanvittige besparelser, så en bakke af den populære smør kun koster en rund tier.

Tilbuddet gælder i weekenden 18. og 19. november, så du har bestemt ikke travlt med at komme afsted.

Der er dog noget, som man skal være særligt opmærksom på; man kan nemlig ikke bare fylde indkøbsvognen med smør.

Tilbuddet gælder 'kun' på seks pakker, hvilket også betyder, at det ikke er muligt at sikre sig mere end det eksakte antal, når man er ude at handle.

Det til trods er der dog ingen tvivl om, at tilbuddet stadig er godt, hvorfor danskerne fra i og med i dag kan spare massevis af kroner ved at besøge en lokal Dagli'Brugsen

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig