Hjulmand har startopstillingen klar: Kun én ting kan ændre på den

Af: Liva H.

|

13/06/2024

Nyheder
Fredrik Varfjell/NTB/Ritzau Scanpix
Fredrik Varfjell/NTB/Ritzau Scanpix
Kasper Hjulman har en sikker plan for hvordan han vil føre Danmark til sejr over Slovenien søndag.

Lige nu læser andre også

Der er nu kun én ting, der kan ændre situationen, afslører Landstræner, Kasper Hjulmand.

Han har nemlig en plan for, hvordan Danmark skal føres til sejr over Slovenien.

Det skriver TV 2

Den garvede landsholdstræner, Kasper Hjulmand, har en plan for, hvem der vil være at se på banen, når Danmark på søndag skal møde Slovenien i EM-premieren. Denne plan står fast, medmindre noget radikalt sker, såsom fysiske skader, udtaler Hjulmand.

"Der er ikke så meget, der kan nå at ændre sig. Det er kun, hvis der sker noget rent fysisk med en af spillerne, at det kan forandre min fornemmelse," siger han.

Kasper Hjulmand tilføjer, at det er hans job som træner at kigge spillerne i øjnene og mærke efter, om der er nogle spillere, der har fundet dynamikken på banen. Én sådan ting kan godt ændre en smule, men han kender sit hold godt nok til at vide, hvordan de skal stille op.

Forskydninger

Kasper Hjulmand fortæller dog, at der er sket forskydninger, og at spillerne er rykket lidt frem og tilbage. Dette er dog forventeligt, og små rokader kan ske helt frem mod kampstart.

Det betyder, at en spiller, der umiddelbart var tænkt til at starte inde, stadig kan have en stor og afgørende rolle for EM.

Her giver han episoden med Kasper Dolberg ved EM 2021 som eksempel, der startede ude i gruppespillet, før han kom ind og blev afgørende for både ottendedelsfinalen og kvartsfinalen.

Kasper Hjulmand beretter om et andet godt eksempel, hvor planen egentlig var, at Mikkel Damsgaard ikke skulle spille særlig meget, men at tingene på banen ændrede alt."

Anbefalet til dig