Hold jer opdateret! Nyheder24 dækker særlig kongelig begivenhed i morgen

Af: Liva H.

|

21/08/2024

Nyheder
Foto. Nyheder24
Foto. Nyheder24
Både Alt om kendte og Nyheder24 vil være til stede.

Lige nu læser andre også

Lige nu er kongeparret på deres første officielle sommertogt, hvor de har haft fornøjelsen af at besøge flere af Danmarks smukke steder. Turen startede med besøg på Bornholm, fortsatte i går til Ærø, og i dag har de været i Assens.

Nu er turen kommet til Jylland, hvor skibet Dannebrog vil lægge til ved Vejles kaj. Her skal kongeparret opleve nogle af Vejles smukke seværdigheder og møde byens borgere.

Denne særlige begivenhed vil blive dækket tæt af Nyheder24 og Alt om Kendte ( Følg siden her), hvor journalister vil være til stede under hele programmet for at bringe opdateringer og detaljer om kongeparrets besøg.

Kongeparret ankommer til Vejle med Kongeskibet Dannebrog, og dagen byder på en række officielle begivenheder og besøg i byen, som Nyheder24 og Alt om kendte følger.

Program for dagen:

  • 10.00: Kongeparret ankommer med Kongeskibet Dannebrog til Vejle Havn. Byens borgere og repræsentanter vil være til stede for at byde dem velkommen.

  • 10.40: Kongeparret modtages officielt på Vejle Rådhus. Her vil de blive budt velkommen af byens borgmester og andre lokale dignitarer.

  • 11.40: Besøg på Kong Gaurs Gård, Danmarks første plejecenter og daginstitution under samme tag. Her vil kongeparret få indsigt i, hvordan de to institutioner samarbejder for at skabe et unikt fællesskab mellem generationerne.

  • 12.50: Kongeparret deltager i Vejle Kommunes officielle frokost, som afholdes på det arkitektonisk imponerende Fjordenhus. Frokosten vil byde på lokale specialiteter og en præsentation af byens udvikling.

  • 15.00: Besøg hos Welcon, en førende virksomhed inden for produktion af vindmøllekomponenter. Kongeparret vil deltage i den første del af rundvisningen, hvorefter den administrerende direktør vil føre dem gennem produktionen.

  • 16.10: Kongeparret besøger Vejle Klimapark og Den Flydende Kajakklub. Her vil de få en præsentation af byens grønne initiativer og møde medlemmer af kajakklubben.

  • 19.30: Dagen afsluttes med en reception ombord på Kongeskibet Dannebrog, hvor kongeparret vil være værter. Denne eksklusive begivenhed er dog lukket for pressen.

Anbefalet til dig