Hunden Cody har været forsvundet i ugevis: Familien frygter kidnapning

13/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Jagthunden Cody stak af nytårsaften, da ejeren luftede ham i haven. Foto: Privatfoto
Selvom der er gået to uger, så leder frivillige og familie fortsat efter jagthunden Cody.

Mest læste i dag

Nytåret fik en alt andet end festlig start for familien Clausen fra Herning.

Familien var taget i sommerhus på Fanø, hvor de havde tænkt sig at fejre årets sidste aften sammen med deres halvandet år gamle jagthund Cody. Klokken var omkring klokken 19.30 nytårsaften, da Thomas Clausen tog hunden med ud i haven ved sommerhus nær Rindby, så Cody kunne blive luftet. Siden den dag er Cody ikke blevet set. 

Årets første uger er blevet brugt på at lede efter hunden, desværre endnu uden held. Frivillige har taget teten og ledt efter Cody. De har både stemt dørklokker, kørte lange ture på tværs af øen og har gennemgået samtlige huse i området - men lige lidt hjælper det. 

Familien frygter kindnapning

De første to uger af året er gået uden, at familien har hørt et bjæf fra Cody. Og sådan frygter familien at det vil fortsætte med at være. 

“Nu er der gået 14 dage, så enten er han død og ligger under et sommerhus, hvor han har siddet fast, eller også er han blevet stjålet og fragtet væk fra øen. Jeg hælder mest til det sidste, for selvom der har været rigtig mange mennesker ud at lede efter ham, så er der ingen, der har set ham, siden han forsvandt,”  fortæller Thomas Clausen til JyskeVestkysten. 

Han opfordrer til, at eventuelle kidnappere skal levere hunden tilbage, da det er en del af familien og de savner den. 

Om Cody

  • Af race Stabyhoun fra Holland
  • Vægt: 25 kilo
  • Pelsen er brun og hvid
  • Chippet og bærer halsbånd med familiens telefonnnummer

Anbefalet til dig