Hvad skete der med Nak & Æd? Nu kommer DR med opdatering

Af: Liva H.

|

05/09/2024

Nyheder
Foto: DR Nak og Æd
Foto: DR Nak og Æd
Nu er der nyt til de "sultne seere"

Lige nu læser andre også

Den populære DR-serie Nak & Æd har traditionelt set bestået af otte afsnit pr. sæson, med undtagelse af sæson 13, som kun havde seks episoder. For de dedikerede fans kunne dette i sig selv være en skuffelse, da man måske følte, at man "blev snydt for to afsnit." Da sæson 15 startede midt i sommerferien, skete der imidlertid noget usædvanligt. De første to afsnit blev sendt i juli, hvorefter seerne blev efterladt uden flere episoder. Dette gav anledning til bekymring blandt fans, som frygtede, at der var sket noget med de to hovedpersoner, eller at programmet allerede var afsluttet.

Flere seere henvendte sig derfor til Ekstra Bladet med spørgsmål om, hvorfor sæson 15 tilsyneladende kun bestod af to episoder, begge optaget på Tenerife. DR har nu afklaret forvirringen og forsikrer seerne om, at der er en god forklaring.

Flere episoder med Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk er nemlig på vej, så fans kan se frem til mere mad-tv.

DR har desuden bekræftet, at de første to episoder af denne sæsons Nak & Æd blev sendt i juli, og at der ligger flere årsager bag denne beslutning. Ifølge Søren Bo Hansen, redaktionschef for DR Livsstil og Fakta, ønskede man at give seerne nyt indhold i sommerperioden, ud over sportsprogrammer, hvilket tidligere har vist sig populært. Derfor gav det god mening at sende et par afsnit, da chancen opstod.

Han forklarer også, at to af sæsonens programmer blev optaget på Tenerife, og at dette valg passede perfekt ind i at give seerne et anderledes syn på den velkendte ferieø. De resterende fem episoder af sæsonen er ved at blive færdiggjort og vil blive sendt fra uge 46, hvilket beroliger fans, der har ventet spændt på mere indhold fra det populære program.

Selvom der kun er syv episoder i denne sæson – mod de normalt otte – kan fans glæde sig over, at makkerparret Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk vender tilbage med flere afsnit. Serien, som startede i 2010, har i løbet af sine mange sæsoner budt på over 100 afsnit, hvor duoen har rejst rundt og prøvet kræfter med at jage og tilberede forskellige dyr.

Anbefalet til dig