I august fik han demensdiagnose: Nu er der opdatering på Karsten Rees helbred

07/02/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Unger Anthon/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Nu er der kommet en opdatering på den frygtelige sygdom.

Mest læste i dag

Midt i en udfordrende tid har Karsten Ree, Danmarks velkendte forretningsmand og eventyrer, delt sin personlige kamp med vaskulær demens.

Diagnosen, der blev offentliggjort for et par måneder siden, har kastet Ree og hans familie ind i en uvis rejse med sygdommen, som kan udvikle sig uforudsigeligt over tid.

"Det er en sygdom, der kommer langsomt snigende, og så ved man ikke, hvor hurtigt det accelererer. Om det tager ti år eller ét år, før man bliver bims, det ved man ikke," udtalte Ree med en blanding af realisme og humor.

Trods det alvorlige emne, holder Ree og hans familie humøret højt. Hans kone, Janni Ree, rapporterer til HER&NU/Realityportalen, at Karsten oplever en stabil periode.

"Det går godt...han har en rigtig god periode, så det er dejligt," siger hun. Det er en reminder om, at livet fortsætter, selv i skyggen af demens, og at gode dage skal fejres og nydes.

Med åbenhed og et stærkt familiebånd navigerer Ree gennem denne vanskelige tid med en bemærkelsesværdig blanding af styrke og optimisme.

Anbefalet til dig