I dag fylder Amalie Szigethy 33 år: Kommer med særlig afsløring

Af: Liva H.

|

21/08/2024

Nyheder
Foto: Prime Video
Foto: Prime Video
Stort tillykke med fødselsdagen!

Lige nu læser andre også

Amalie Szigethy blev landskendt i 2010, da hun deltog i Paradise Hotel. Hendes store kærlighed til "Ulven Peter" og deres turbulente forhold blev hurtigt omdrejningspunktet for en masse opmærksomhed. Det varede dog ikke længe, før Amalie fik sit eget tv-program, og allerede i 2011 udgav hun tv-serien Amalies Verden, som løb over skærmen i tre sæsoner. Hun deltog også i Divaer i Junglen i 2012 og Luksusfælden i 2014.

Men hendes tv-historie slutter ikke der. I 2016 fik hun endnu en gang sit eget program, Amalies Baby, og siden 2017 har hun været en del af Forsidefruerne.

I dag er Amalie 33 år – faktisk har hun fødselsdag den 21. august og har dermed nok at fejre. Selvom det traditionelt er fødselaren, der skal have gaver på sin fødselsdag, har Amalie valgt at give lidt tilbage til sine følgere og 'venner' på Facebook.

På sin private Facebook-profil afslører Amalie, at hun snart kommer med et helt nyt program. Denne gang under navnet Amalie - Mit Kaotiske Kærlighedsliv, som har premiere den 23. august på Prime Video.

"Godmorgen alle sammen. I dag fylder jeg 33 år – ja, det er ikke til at forstå. Jeg føler stadig, at jeg er 26 år! Men som de kloge siger: 'Man er stadig den samme, som man var, da man var 20.' Det er kun huden og lærdommen, der ældes. Det passer jo ganske fint. I dagens anledning vil jeg ikke snyde min Facebook for min helt nye trailer til mit program, der hedder Amalie - Mit Kaotiske Kærlighedsliv. Det får premiere den 23. august på Prime Video, hvor du kan se seks episoder af mit år på godt og ondt. 'De sværeste kampe gives til de stærkeste krigere!' Håber I vil se med. Kærlig hilsen, Amalie," skriver hun i opslaget.

Vedhæftet opslaget har hun delt en trailer af det nye program.

Se den nedenfor:

Anbefalet til dig