I dag sker det: Denne Irma-butik bliver til 7-Eleven

17/10/2023

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Ny 7-Eleven butik åbner i København

Mest læste i dag

Året rundt fungerer Dronning Louises bro både som bindeled mellem Nørrebro og indre by, men også som populært samlingssted for lokale københavnere. Her er det perfekte spot til at nyde frokost eller kaffen i det fri.

Den nye 7-Eleven butik åbner i lokaler, som tidligere har huset den lokale Irma-butik.

Det er den erfarne 7-Eleven købmand Amanda Julia Svendsen, som skal drive den nye butik. Hun driver i forvejen to andre 7-Eleven butikker på Vesterbrogade i København og Gammel Kongevej på Frederiksberg, fremgår det af en pressemeddelelse fra nærbutikskæden.

”Vi glæder os helt vildt til at åbne butikken ved søerne og Dronning Louises bro. Det er fantastisk for mig personligt at få muligheden for at drive butik også på Nørrebro, men det er vigtigt for mig, at jeg har opbakning fra hele mit team til at udvide med en tredje butik,” fortæller Amanda Julia Svendsen.

Amanda fylder 27 år to dage før åbningen af butikken på Nørrebrogade 3a. Hun har lært servicefaget fra bunden og startede i Sunset Boulevard, før hun rykkede videre til 7-Eleven på Hovedbanegården i København. 

Siden hun var 15 år, har hun arbejdet på Hovedbanegården, hvor hun endte som driftschef for 7-Eleven butikken, som er verden største 7-Elevenbutik. 

I dag er Amanda Julia Svendsen chef for et team på 50 medarbejdere. Hendes hold arbejder på tværs og har dækket hendes to franchisebutikker på Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Nu tager teamet endnu en butik ombord, og franchise-købmanden har inddraget sit team i beslutningen om at udvide.

”Det er faktisk teamet, som har truffet beslutningen om, at vi skal udvide med endnu en butik. Og det er afgørende for mig, at det bliver et VI-projekt. Som 7-Eleven-købmand ved jeg, at det kræver en kæmpe indsats af os alle at lykkes med så stort og nyt et projekt. Jeg er ydmyg, men også stolt og glad, fordi alle bakker op om den nye butiksåbning,” fortæller Amanda Julia Svendsen.

Hun har arbejdet sig op til positionen med hele tre butikker uden anden uddannelse end folkeskolen. Det er en vigtig pointe for hende, at kulturen i 7-Eleven åbner muligheden for at udvikle sig og forfølge sin drøm.

”Jeg kunne ikke gøre det her uden den tillid og opbakning min regionschef har haft til mig hele vejen. Men det er min egen beslutning, at de tre butikker skal drives i tæt samarbejde med mine medarbejdere. Det fællesskab betyder meget for mig personligt og er helt sikkert en af årsagerne til, at vi har det sjovt og samtidig kan lave god forretning,” siger Amanda Julia Svendsen.

Med den nye butik på indre Nørrebro får københavnerne de bedste muligheder for at snuppe sunde salater, frisksmurte sandwich og nybagte rundstykker med på farten. Butikken serverer økokaffe og det helt store udvalg af klassiske sodavand og spændende alternativer som juice, sunde shots og kolde slush. Alt det, som mange har lyst til, når de handler på farten i en travl hverdag.

”Vi er rigtig glade for at åbne den nye butik med en suveræn god beliggenhed midt i København. 

Vi har fået en ideel beliggenhed i hjertet af Nørrebro med udeliv og en livlig stemning i dagtimerne og ofte til ud på de sene nattetimer,” siger Jesper Østergaard, der er adm. direktør i 7-Eleven Danmark. 

”Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang ved Dronning Louises Bro, og jeg ser så meget frem til at byde alle velkommen - uanset om de kommer forbi efter en lækker frokost på farten, en kop kaffe til en gåtur langs søerne, eller en nat-snack efter en aften i byen," siger Amanda Julia Svendsen og fortsætter: 

”På åbningsdagen uddeler vi gratis croissanter til de første 100 mennesker, som cykler forbi, og kl. 12 vil der blive delt 100 chokoladebarer ud til dem, der køber sig en kop af vores gode øko-kaffe.”

Den første 7-Eleven butik i Danmark åbnede i 1993 på Trianglen i København. I dag er der 178 7-Eleven butikker fordelt over hele landet.

Anbefalet til dig