I den gode sags tjeneste: Andrea Elisabeth Rudolph krydser Indlandsisen

26/1/23 10:12

Nicolai Haugsted

Foto: PR
TV-værten skal ud på en gribende rejse i en måned, for at samle penge ind.

Kampen mod kræft er desværre fortsat aktuel, og alt for mange familier rammes af sygdommen. 

En af dem der har været igennem et kræftforløb, men heldigvis er kommet ud på den anden side, er underholdsningsværten og cremedronningen, Andrea Elisabeth Rudolph. 

Men til maj skal hun være med til at samle penge ind til kræftforskning, og samtidig få testet hendes kuldemodstand. Det skriver Se og Hør.

For to år siden fik Rudolph selv opdaget en knude i det ene bryst, og påbegyndte behandling kort tid efter. Og selvom hun i september-2021 er blevet erklæret rask, så har diagnosen og behandlingen ikke forladt hendes endnu.

“For et år siden havde jeg det ad helvede til. Nu er det to år siden, og jeg har det heldigvis bedre, selv om jeg stadig ikke er den, jeg plejede at være” fortæller hun på en Instagram-story mens hun er på skiferie med hendes to børn.

Andrea Elisabeth Rudolph har udtalt at hun til tider kæmper med svigtende hukommelse og træthed, og nu har hun takket ja til et unikt tilbud om at samle penge ind til kampen mod cancer - og den involverer vinterjakke og varme luffer.

hun skal nemlig krydse indlandsisen sammen med norske Silje Løkeng, der selv har været ramt af brystkræft. Sammen med dem skal to andre unge brystkræftpatienter fra henholdsvis Grønland og Sverige, med ud på den glatte vandretur.

“Vi fire skal gå tværs over indlandsisen en måned til maj med pulke. Og det er på isen i en måned, og vi skal samle en masse penge ind til forskning i brystkræft” fortæller hun i hendes Instagram-video.

Rudolph nyder ferien med sønnerne, mens hendes mand, Claus Møller Jakobsen, har travlt med at dække VM i håndbold i disse dage.