I sidste øjeblik: Verdensstjerne må aflyse sin koncert - også i Danmark

Af: Liva H.

|

07/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Artisten fortæller også hvad der ligger til grunde for den pludselige aflysning.

Lige nu læser andre også

Den multitalentfulde Donald Glover, kendt som både musiker, skuespiller og skaberen bag hitserien Atlanta, har desværre været nødt til at aflyse sin store Childish Gambino-turné, som skulle have strakt sig over både Nordamerika og Europa. Beskeden kommer efter en uventet helbredsmæssig udfordring, som kræver, at Glover gennemgår en operation.

Turnéen, der gik under navnet The New World Tour, begyndte i august med en koncert i Oklahoma City og var planlagt til at fortsætte gennem flere store byer i USA, inden den skulle videre til Europa, Storbritannien, New Zealand og Australien. Det var Glover og hans alter ego, Childish Gambinos, første turné siden 2019, og den var ventet med stor spænding af fans verden over. Men nu har sygdom desværre sat en stopper for festlighederne.

Efter en optræden i New Orleans den 7. september, følte Glover sig nødsaget til at opsøge et hospital, hvor han fik foretaget en række tests. Allerede dagen efter blev en planlagt koncert i Houston aflyst, og fredag meddelte han sine fans via en besked på X (tidligere Twitter), at han ville aflyse resten af de over 30 koncerter, der var på programmet.

Det oplyser AP.

Har også aflyst koncert i Danmark

I sin besked til fansene fortalte Glover, at han står over for en alvorlig situation, der kræver hans fulde opmærksomhed.

”Min vej til helbredelse er noget, jeg skal tage meget seriøst,” lød det fra stjernen, der samtidig forklarede, at han har brug for tid til at komme sig helt.

Selvom aflysningen har ramt mange fans hårdt, forsikrer Glover, at billetterne vil blive refunderet. Han sluttede sin besked med en tak til sine trofaste fans: “Jeg vil så gerne kunne optræde for jer, men indtil da takker jeg for al jeres kærlighed, støtte og respekt for mit privatliv.”

Nu krydser fansene fingre for, at Donald Glover kommer sig hurtigt og kan vende stærkt tilbage til scenen, når helbredet tillader det.

Donald Glover skulle have givet koncert i Danmark den 10. november i Royal Arena – denne er også aflyst. Alle der har billet er kontaktet direkte.

Anbefalet til dig