Ikke set før: Nu afslører TV 2 store ændringer i 'Vild med dans'

Af: Liva H.

|

02/09/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er mere end blot nye par i 'Vild med dans'.

Lige nu læser andre også

Der er sket mange ændringer i dette års "Vild med Dans." For nylig blev det offentliggjort, hvem de nye par er, og at Cilia Trappaud bliver ny vært i programmet. Siden da har det været et mysterium, hvem der ville sidde bag dommerpanelet, og om TV 2 ville præsentere de samme kendte ansigter eller ryste posen og introducere nye.

Dét har TV 2 netop løftet sløret for.

Tidligere på året meddelte Anne Laxholm, at hun ikke længere ville sidde bag dommerbordet i "Vild med Dans," en rolle hun ellers har haft siden 2005. Heller ikke Nikolaj Hübbe vil være at finde blandt dommerne i denne sæson. Men nu er deres afløsere fundet.

Seerne vil nemlig kunne se Lene James Mikkelsen som ny dommer i "Vild med Dans" sæson 21.

Måske ringer navnet ikke en klokke for alle, men inden for danseverdenen er det et stort navn, især i udlandet. Hendes karriere startede nemlig i London, hvor hun vandt flere af de største turneringer, heriblandt VM og EM. Den nu 66-årige danser har desuden en danseskole og arbejder i dag som underviser og coach for topturneringspar samt som dommer ved danseturneringer rundt omkring i hele verden.

"Når man som jeg rejser alene så mange dage om året, kan det godt blive lidt ensomt. Så det at blive en del af 'Vild med dans'-familien og være en del af et team, det glæder jeg mig til. Jeg har set 'Vild med dans' helt fra begyndelsen, og jeg tror, alle elsker at være med, og de har en fest, som jeg gerne vil opleve! Jeg håber, at jeg med min erfaring kan pege helt præcist på, hvad der skal til, for at nydanseren kan forbedre sig så hurtigt som muligt," fortalte Lene James Mikkelsen.

Se billedet af Lene James Mikkelsen

Foto: Lars E Andreasen / TV 2

Ud over Lene vil Sonny Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt, som vi kender fra tidligere sæsoner, også sidde bag dommerbordet.

Men det er ikke den eneste ændring i programmet.

Siden DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen" trak Claes Antonsen sig fra sin rolle som kapelmester for The Antonelli Orchestra. TV 2 kan nu afsløre, at hans afløser også er fundet. Oliver McEwan er ny kapelmester og vil bringe sin musikalske erfaring ind i programmet.

Den 40-årige bassist og producer blev uddannet i 2008 fra musikkonservatoriet og har gennem sin lange musikkarriere spillet med de største livenavne, herunder været en del af sangerinden Medinas band gennem 13 år.

"Jeg ser virkelig frem til at tage min kærlighed og passion for musikken med ind i 'Vild med dans' sammen med mit nye, dygtige 'Vild med dans'-orkester. Det er en sindssygt spændende opgave, og jeg glæder mig til at spille musik, der forhåbentlig kan løfte deltagernes præstationer og skabe god stemning fredag efter fredag," siger Oliver McEwan.

Se et billede af Oliver McEwan nedenfor:

Foto. Claudia Dons

Anbefalet til dig