Informerer 1,1 millioner danskere: Får vigtig besked inden længe

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Over 1 million danskere får vigtig besked de kommende dage

Mest læste i dag

1,1 millioner bankkunder vil få en vigtig besked fra deres bank i de kommende dage.

Her vil kunderne i Nordea få information om, at banken ændrer sine procedurer efter en række svindelnumre.

Det er specielt ældre kvinder, som er blevet franarret mange tusinde kroner, hvilket har fået Nordea til at reagere og nu ændrer deres procedurer.

Kunderne vil blive informeret om, at beløbsgrænsen for straksoverførsler vil blive sænket fra 500.000 til blot 100.00 pr. døgn. Det skriver Jyllands-Posten.

Det vil træde i kraft fra d.1 juli. 

Erhvervsminister Morten Bødskov, har endda inviteret landets banker til møde for at drøfte, hvordan kunderne bedre kan beskyttes mod svindel.

»Jeg synes, at tiden er til, at vi får gået lovgivningen igennem i sømmene,« siger han blandt andet til Jyllands-Posten:

»Derfor inviterer jeg nu bankerne og forbrugerorganisationer til et møde, hvor vi kan få talt om problemerne og mulighederne for at få gjort forbrugerne mere sikre mod svindlernes ublu metoder.«

Nordea-kunder er dem som oftest har været ofre for svindelnumrene.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig