Iskold luft mellem Christian Kjær og sønnen: Nu er der nyt i sagen om den store arv

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Nu er der nyt i sagen.

Lige nu læser andre også

For et halvt års tid siden, stjal den danske rigmand, Christian Kjær, overskrifter, fordi han åbnede op om privatlivet i en dokumentar.

Dengang afslørede Christian Kjærs, at forholdet til nogle af hans børn, Michala Brylov og Philip Kjær, er anstrengt.

"De har været sure på mig. De har aldrig holdt jul hos mig. Jeg har aldrig set mine børnebørn. Det synes jeg ikke er særligt pænt af dem," lød det fra rigmanden.

Og det lader ikke til, at situationen er blevet mindre fjendtlig siden da.

Sagen er nemlig den, at Philip Kjær har skærpet konflikten i den pågående arvestrid mod sin far.

Det skriver Ekstra Bladet.

Efter at have stævnet sin far tidligere i år, har han nu rettet sin opmærksomhed mod rigmandens hustru, Susan Astani-Kjær, der også er blevet inddraget i den juridiske kamp om ejerskabet af Skærbæk Plantage.

Sagen omhandler ejendommen, Skærbæk Plantage, som Susan Astani-Kjær tidligere i år erhvervede fra sin mand, Christian Kjær.

Købet fandt sted kort efter, at Christian Kjær i et interview på TV 2 offentligt afslørede arvestriden og meddelte, at hans ældste børn, Philip og Michala, ikke skulle arve noget væsentligt.

Han har dog senere forklaret, at de alligevel får en del af hans formue.

Et gammelt løfte

Til trods for det, mener Philip Kjær dog stadig, at han er blevet snydt. Han hævder at have fået et løfte fra sin far i 2005 om, at Skærbæk Plantage ville blive overdraget til ham, når han fyldte 50 år.

Ifølge sønnen burde ejendommen derfor tilhøre ham, og han hævder, at han 'har en utinglyst ret til Skærbæk Plantage, som blev stiftet tidligere end Susan Astani-Kjærs tinglyste ret i 2024.'

"Christian Kjær har afgivet et gyldigt og bindende gaveløfte til Philip Kjær vedrørende Skærbæk Plantage, hvorfor Susan Astani-Kjær er retligt forpligtet til at anerkende, at Skærbæk Plantage tilhører Philip Kjær," står det skrevet i stævningen.

Alligevel står Susan Astani-Kjær dog fast på, at ejendommen tilhører hende.

Ingen af de involverede parter har kommenteret sagen, og det er endnu ikke fastlagt, hvornår sagen skal for retten.

Anbefalet til dig