Janni om det forliste ægteskab med Karsten Ree: "Det er ligesom stockholm syndromet"

Af: Lucas Andreas

|

30/08/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Skilsmissen er blevet en højdramatisk en af slagsen.

Lige nu læser andre også

Janni og Karsten Rees skilsmisse har indtil nu været ganske dramatisk.

Det er for eksempel ikke længe siden, at det kom frem, at Karsten havde smidt alle Jannis ting ud af villaen Vedbæklund, hvor parret har boet i gennem de sidste mange år.

Og der er da heller ikke noget, der tyder på, at skilsmissen kommer til at gå stille for sig fremadrettet.

Over for SE og HØR deler Janni Ree ud om dynamikken i kendisforholdet, der ifølge forsidefruen mest af alt havde karakter af et far-datter forhold:

"Han har været syg i alle elleve år med den ene sygdom efter den anden. Jeg har sat hele mit liv til side og varetaget alt for ham," siger Janni Ree.

Hun beskriver ægteskabet som en periode, hvor hun har påtaget sig rollen som sygeplejerske snarere end partner.

Forholdet blev altså ikke den romantiske affære, hun havde ønsket, da hun gik ind i ægteskabet med den 25-år ældre milliardær.

Janni Ree indrømmer over for SE og HØR, at hun flere gange spekulerede over, hvorfor hun blev i forholdet.

"Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg lod det ske. Men jeg gik ægte ind til det, og jeg har elsket ham langt hen ad vejen – men man elsker også sin bøddel. Det er ligesom stockholm syndromet," siger hun.

Har politianmeldt hinanden

Siden det kom frem, at kendisparret skulle skilles, er det ikke gået stille for sig.

Og skulle den store opmærksomhed i medierne ikke være nok, har beskyldningerne mellem de to nu også nået myndighedernes bord.

Efter Karsten Ree i sidste uge politianmeldte Janni for afpresning, har Janni Ree valgt at anmelde sin kommende eksmand for både fysisk og psykisk vold.

Anmeldelsen, som B.T. har fået indsigt i, fylder syv sider og indeholder en række alvorlige anklager, der strækker sig over en periode fra starten af deres forhold i 2013 og frem til deres igangværende skilsmisse.

I anmeldelsen beskriver Janni Ree 49 konkrete tilfælde, hvor hun hævder, at Karsten Ree har udøvet krænkende, nedværdigende og forulempende adfærd mod hende.

Anmeldelsen er ikke blot en liste af beskyldninger; den inkluderer også ni bilag og seks mapper med billeddokumentation, som Janni mener, understøtter hendes påstande.

Derudover henviser hun til vidner, der angiveligt kan bekræfte nogle af episoderne, samt klip fra tv-programmet 'Forsidefruer', som hun mener viser dele af den påståede adfærd.

B.T. har forholdt Karsten Rees lejr, men de har afvist at kommentere sagen, da de endnu ikke selv har modtaget anmeldelsen:

"Det er fint, at sagen nu ligger hos myndighederne, og så ser vi, hvad der sker derfra", siger Ree-imperiets kommunikationsansvarlige Sune Aagaard, der har overtaget kommunikationen for Karsten Ree med pressen grundet hans demens.

Konflikten mellem de to tidligere elskende synes kun at intensiveres, hvor det ser ud til at blive en af de mere omdiskuterede skilsmissesager i offentligheden.

Anbefalet til dig