Janni Ree i sit es: "Her finder jeg ro"

Af: Liva H.

|

03/09/2024

Nyheder
Foto. Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto. Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den nyskilte Janni Ree finder tilsyneladende ro i sin nye tilværelse.

Lige nu læser andre også

Det har været en turbulent tid for Janni Ree, der for nylig offentliggjorde, at hun og Karsten Ree skal skilles. Siden da har der været offentligt mudderkast, hvor det tidligere par har været uenige om, hvem der tog initiativ til skilsmissen, og hvem der skal have hvad i forbindelse med opdelingen af deres ejendele. Ifølge Karsten skal Janni nemlig ikke have noget, og han har sikret sig mod dette gennem en ægtepagt, der gav ham fuldmagt ved deres bryllup i 2015. Janni er dog ikke helt enig i denne opfattelse. Hun mener, at Karsten gennem hele deres forhold og ægteskab har lovet hende, at hun aldrig ville stå "ringere" end hun gør nu. I følge Janni mangler hun nemlig stadig en masse af sine ejendele og står uden tag over hovedet. Hun har midlertidigt søgt ly i Schweiz, hvor hun har lånt en lejlighed af en 'gammel veninde'.

Men nu ser det ud til, at Janni har fundet ro i tilværelsen, som nyskilt.

I et opslag på Instagram ser Janni Ree ud til at have fundet ro i tilværelsen. På billedet står hun smilende i et smukt landskab (Hvad der formentlig er Schweiz) med sine to mops ved sin side. I profilteksten skriver hun: "Her finder jeg ro, lad ikke andres adfærd ødelægge din indre fred."

Opslaget blev delt for knap 20 timer siden, og kommentarsporet er allerede fyldt med støtte og kærlige beskeder fra hendes følgere og bekendtskaber.

I sit es

Det virker til, at Janni er ved at kæmpe sig tilbage på benene efter en svær periode med fysisk, psykisk og økonomisk vold, som hun for nylig valgte at anmelde Karsten Ree for. "Jeg har anmeldt ham for fysisk vold, psykisk vold og økonomisk vold. Jeg har et professionelt team bag mig, som selv har oplevet noget lignende," fortalte Janni Ree blandt andet til SE og HØR.

Om glæden ved hendes nye tilværelse skyldes en ny kærlighed, er der ingen, der ved, men rygterne er begyndt at svirre. Det siges nemlig at Janni har en ny mand i sit liv. Det er på trods af at hun tidligere har afvist disse spekulationer og sagt at hun på nuværende tidspunkt vil tage den med ro og finde fodfæstet igen. Ifølge Ekstra Bladet er dette dog ikke helt sandt. Ifølge bladet har flere kilder, både før og efter at Janni offentliggjorde skilsmissen, afsløret, at hun gennem nogen tid har været sammen med en dansk rigmand i Schweiz, og at hun altså ikke har lånt lejligheden af 'en veninde,' men i stedet har boet hos sin nye flamme.

Se Jannis opslag på instagram nedenfor:

Anbefalet til dig