Janni Ree sætter nu ord på det spørgsmål, mange har stillet

Nyheder
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Nu taler den tidligere forsidefrue ud.

Lige nu læser andre også

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Janni og Karsten Ree i øjeblikket gennemgår en dramatisk skilsmisse.

Efter 11 år sammen, hvoraf de seneste ni var som ægtefolk, har forholdet mellem den 79-årige milliardær og den tidligere forsidefrue nået sin afslutning.

Skilsmissen har været præget af dramatik, og der er intet, der tyder på, at situationen vil udvikle sig mere fredeligt i den nærmeste fremtid.

Man skal heller ikke spole tiden ret langt tilbage, før Janni afslørede, at hun havde anmeldt Karsten for vold i hjemmet - og det gjorde hun af én særlig grund.

Janni ønsker nemlig at være en stemme for de mange kvinder, der lever i skyggen af vold i hjemmet, og hendes håb er at inspirere andre til at bryde tavsheden og tage kampen op.

Siden da har mange været interesseret i at høre mere konkrete beskyldninger, og nu har den tidligere forsidefrue sat endnu flere ord på, hvorfor hun har anmeldt Karsten for både fysisk og psykisk vold:

"Det ligger hos politiet nu, og sagen kommer til at køre, så det vil jeg ikke sige så meget om", fortæller hun til Ekstra Bladet, der mødte hende til premieren på det kommende program 'SælgSælgSælg!'.

Herefter blev hun mødt med spørgsmålet om, at hendes anklager mod Karsten er ganske voldsomme - og her lød Jannis svar således:

"Jeg har oplevet det i 11 år, og det er, fordi du får rykket dine grænser hele tiden. Du mister dig selv i hele det her forløb. Du ved ikke, hvem du er, og du hører nærmest til under et andet menneske. Så nu skal jeg begynde at lære: Hvem er Janni? Det hele har heddet, hvad vil Karsten gerne, og jeg har været til for ham. Nu skal jeg finde mig selv igen. Hvad har jeg lyst til, og hvad vil jeg, men man kan sidde fast i sådan et forhold i rigtig, rigtig mange år."

På trods af de alvorlige anklager mod Karsten, har Ree-familien valgt at forholde sig tavse. Familiens talsmand, Sune Aagaard, har meddelt, at de ikke ønsker at kommentere på Jannis beskyldninger.

Anbefalet til dig