Jens Werner rakte ud til vennen Benjamin Koppel inden sin død: Havde helt særligt ønske

Af: Liva H.

|

20/07/2024

Nyheder
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Benjamin var ikke i tvivl om at han gerne ville indfri dét ønske

Lige nu læser andre også

Ikke kun på tv var Jens Werner en karismatisk og højt elsket person. For dem, der kendte Jens Werner, vidste de, at han var en helt særlig person. Som på trods af ikke at nå sin 60-års fødselsdag nåede at sætte et markant aftryk på menneskerne omkring sig.

Under vild med dans fandt man hurtigt ud af at Jens Werner havde styr på alt fra dansestilarter, fodarbejde til rytme, og derfor kommer det nok ikke bag på mange at Jens Werner også havde styr på hvordan hans ‘sidste dans’ skulle foregå. 

Før sin død tog Jens Werner kontakt til sin gode ven Benjamin Koppel for at bede om en sidste tjeneste. Jens ønskede nemlig, at musikeren skulle komponere en sang, der skulle spilles til hans bisættelse.

Denne rørende historie fortalte Benjamin Koppel til BILLED-BLADET.

Benjamin og Jens lærte hinanden at kende for mange år siden, da Jens var stor fan af bandet Moonjam, som Benjamin Koppel var en del af.

Venskabet mellem de to tog fart, og siden har Benjamin Koppel spillet ved andre vigtige begivenheder i Jens Werners liv, herunder fødselsdage.

Jens Werner og Benjamin Koppel har også optrådt sammen i flere forskellige tv-programmer, heriblandt programmet "Jarl samler op", og deres gode venskab er tydeligt.

Derfor var det ikke tilfældigt, at netop Benjamin Koppel blev bedt om at skabe en helt speciel sang til bisættelsen.

Under bisættelsen blev sangen, "Bliv endnu en stund", fremført af Benjamin sammen med sin niece Molly Koppel og musikeren Søren Møller.

Du kan læse den fine sangtekst her:

Bliv endnu en stund

1. Der er så mange ting vi skal ha' gjort
Min ven bliv hos mig
Husk solen skinner jo som aldrig før
Hver eneste dag
Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli'r hos dig

2. Der er så mange ting vi skal ha' sagt
Min ven tal med mig
Husk verden viser sig som aldrig før
Hver eneste dag
Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli'r hos dig

3. Der er så mange tanker vi har delt
Min ven tænk på mig
Husk kærligheden er som aldrig før
Hver eneste gang hjerte slår
Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli'r hos dig

Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli'r hos dig

Tekst & musik: Benjamin Koppel

Hvil i fred Jens Werner.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig