Jeppe forguder Janni: Deler kærlighedserklæring offentligt

Af: Liva H.

|

16/09/2024

Nyheder
Foto. Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Der er ingen tvivl om at Jeppe også er 'død-forelsket' i Janni.

Lige nu læser andre også

Det er kun få måneder siden, at Janni annoncerede sin skilsmisse fra rigmanden Karsten Ree. Men selvom skilsmissen har været præget af offentlige konflikter og uenigheder, har Janni fundet kærligheden igen – denne gang med en ny mand ved navn Jeppe.

Skilsmissen fra Karsten Ree har ikke været uden dramatik. Parret, der blev gift i 2015, underskrev en ægtepagt med fuldstændigt særeje, hvilket skulle have betydet, at Janni ikke havde krav på nogen del af Karstens formue. Efter skilsmissen har der dog været stor uenighed mellem de to om, hvorvidt Janni skulle have økonomisk kompensation. Ifølge Janni lovede Karsten, at hun som minimum ikke ville stå dårligere end før ægteskabet, men hun hævder nu, at hun er blevet efterladt uden penge og uden tag over hovedet. Konflikten ser ud til at ende i retten, da der er indgivet politianmeldelser fra begge parter, der omfatter alt fra afpresning til psykisk, fysisk og økonomisk vold.

På trods af den svære tid i forbindelse med skilsmissen, har Janni Ree nu fundet lykken på ny med kæresten Jeppe, som hun beskriver som både klog, kærlig og opmærksom. "Jeppe er lynende intelligent. Han er skatteadvokat, klog og flot. Han er sød, og han er kærlig. Han har hele pakken. Han er alt det, jeg har manglet," fortalte Janni i et interview med SE og HØR. Hun understregede også, at det ikke er Jeppes økonomi, der har tiltrukket hende, men snarere hans måde at vise kærlighed på. Jeppe vinder hendes hjerte gennem små handlinger, såsom at lave mad til hende og give hende opmærksomhed.

For nylig tog Jeppe et stort skridt i deres forhold, da han for første gang delte et billede af sig selv og Janni på Instagram. Jeppe, der ellers har været meget privat på de sociale medier, delte et romantisk billede af dem to, hvor de sidder på en bænk og fletter fingre. Til billedet skrev han: "Engang imellem tager livet en drejning, og når man mindst venter det, rammer amors pile. Tak for dig @janniree_."

Janni var hurtig til at kommentere under billedet med ordene "Tak for dig, skat" og tilføjede tre røde hjerter. Det bliver dog spændende at følge Janni og Jeppes forhold fremover, især efter den tumultariske tid, som Janni har været igennem. For nu ser det ud til, at kærligheden blomstrer for parret, som har fundet hinanden på et tidspunkt, hvor Janni mindst ventede det.

Se opslaget nedenfor:

Anbefalet til dig