Johnny Madsen med trist meddelelse

03/10/2022

Thea Andersen

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Nu lyder der en trist besked fra Johnny Madsen.

Mest læste i dag

Havde man set frem til at høre anekdoter og røverhistorier fra en enestående karriere, når Johnny Madsen i løbet af oktober og november måned skulle have debuteret på foredragsscenen, bliver man slemt skuffet.

Tikko, der arrangerer foredrag og events i hele landet, har netop bekræftet over for Ekstra Bladet, at den 71-årige Johnny har aflyst foredragsrækken, der består af seks foredrag.

Årsagen er de senfølger, der har ramt ham efter at have været syg med corona.

I en personlig besked, som den folkekære musiker har bedt blandt andre Bremen Teater om at sende til deres gæster, står der følgende:

”En af de trælse senfølger for mig er svimmelhed, og så at jeg bliver enormt hurtigt træt – og min læge har nu nedlagt forbud mod, at jeg stiller mig op på en scene. Det er meget mod min vilje, at jeg først efter at have måtte udsætte foredragene nu igen må skuffe alle de mange mennesker i hele landet, der har købt billetter. Men jeg bliver desværre nødt til at lytte til min kloge doktor, og så håber jeg at vende tilbage, når jeg ikke længere går rundt som en anden sømand i høj sø.”

Det er anden gang, at en række af hans foredrag bliver aflyst. I 2021 blev de aflyst på grund af rygproblemer.

Anbefalet til dig