Juliane var kærester med kronprinsessens søn: Nu taler hun ud om voldeligt forhold

Af: Liva H.

|

14/08/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret var sammen i fire år.

Lige nu læser andre også

Tidligere har man kunnet læse om den svære situation, kronprinsesse Mette-Marit stod i, da hendes søn, Marius Borg Høiby, blev anholdt og sigtet for vold mod en kvinde.

Selvom han blev løsladt dagen efter, og hele anholdelsen generelt forløb roligt, er efterforskningen stadig i gang. I en pressemeddelelse har politiet nu overordnet redegjort for hændelsen og beskrevet, hvad de næste skridt i sagen vil være.

Læs mere om det her:

Det seneste i sagen om Marius Borg Høiby er, at en kvinde, der tidligere selv har dannet par med ham, har valgt at åbne op om deres forhold. Det sker i forbindelse med, at Marius er blevet sigtet for vold mod sin nuværende 20-årige kæreste.

Juliane Snekkestad, som havde et fireårigt forhold til Marius, har nemlig oplevet lignende situationer og følte sig forpligtet til at dele sin historie. På sin Instagram har hun delt et opslag, hvor hun beskriver sin oplevelse som Marius' kæreste og afslører nye detaljer, herunder anklager om både fysisk og psykisk vold. Disse oplevelser har haft store effekt på hende og hvordan hun har det, og hun har nu besluttet at tage bladet fra munden.

"De sidste par dage har været mærkelige og smertefulde. Jeg har modtaget en masse opkald, beskeder og spørgsmål vedrørende min eks og den tiltale, han står overfor. Først vil jeg sende varme tanker til offeret i sagen," skriver Juliane i et opslag.

Hun understreger, at hendes hensigt ikke er at få medlidenhed, men at gøre opmærksom på, at denne adfærd har gentaget sig, og at det er vigtigt, at det stopper nu. Hun ønsker at forhindre, at flere kvinder udsættes for samme oplevelse.

I opslaget står der yderligere: "Selvom min nærmeste familie og venner har kendt til dette, vælger jeg nu ikke at tie længere. Og for at besvare spørgsmålene: Ja, jeg har tidligere udsat for psykisk og fysisk vold af den pågældende. Hvor den psykiske vold var den mest brutale for mig, Jeg deler ikke dette, fordi jeg på nogen måde vil have medlidenhed eller for at sætte fokus på mig selv. Det er vigtigt at understede, hvad mange undrer sig over: at det er sket før. Og det skal stoppes nu. Flere kvinder skal ikke udsættes for dette, og jeg føler et ansvar for dele mine oplevelser, Jeg tror ikke, at folk der udsætter andre for traumer som dette forstår, hvordan det er med til at forme en person. Selv efter mange års professionel hjælp og støtte fra min fantastiske familie, forlovede og venner, du aldrig den samme igen."

Marius Borg Høiby har ikke ønsket at udtale sig om de nye anklager eller sagen fra den 4. august. Han har også nægtet at forklare sig over for politiet om hændelsen.

Anbefalet til dig