Lars Larsen Group tager stor beslutning: Skifter navn og flytter 80 medarbejdere til ny by

Af: Mie M.B

|

06/02/2024

Foto: Shutterstock
Jysk har hevet teltpælene op og vender nu tilbage til rødderne

Mest læste i dag

Lars Larsen Group, den succesrige familiekoncern med detailkæden Jysk som flagskib, har taget et markant skridt ved at samle koncernens hovedaktiviteter i Silkeborg. Dette skifte blev markeret i mandags, da 80 medarbejdere fra familiekontoret og holdingselskabet flyttede fra forstaden Brabrand i Aarhus til den nye beliggenhed. Det skriver Finans.

Skiftet til Silkeborg, hvor Jysk-stifteren Lars Larsen boede og arbejdede i over tre årtier indtil sin død i 2019, er en tilbagevenden til rødderne for familien bag imperiet. Byen, som også er hjemsted for koncernens bestyrelsesformand, Jacob Brunsborg, har dybe historiske og personlige bånd til familien og deres virksomhed.

Flytningen fra Jysks nuværende hovedsæde, hvor Lars Larsen Group hidtil har haft til huse sammen med Jysk, signalerer et nyt kapitel for koncernen. Det nyetablerede hovedkontor i Silkeborg repræsenterer et selvstændigt hjem for holdingselskabet; et skridt som, ifølge en pressemeddelelse, er truffet på ejerfamiliens initiativ.

Jacob Brunsborg, Lars Larsens søn og nuværende bestyrelsesformand, understreger Silkeborgs betydning: "Silkeborg er en by, der står mig og min familie meget nært. Det er her, min far startede Jysks erhvervseventyr, og det glæder mig, at Lars Larsen Group nu også rykker ind."

Flytningen sker i en tid, hvor familiekontoret også ændrer navn fra LLG A/S til Lars Larsen Group A/S, et skridt der markerer afslutningen på 15 års forandringer og forenkling af koncernstrukturen. Fra 2024 vil koncernen være samlet under ét holdingselskab, Lars Larsen Group A/S, som nu har adresse i Erhvervspark Silkeborg, et projekt Lars Larsen Group selv står bag.

Selvom hovedsædet nu er i Silkeborg, fastholder Lars Larsen Group sin tilknytning til Aarhus, hvor datterselskaber som Jysk, Bolia, Ilva og Seng fortsat vil være baseret. Et team af erfarne medarbejdere fra Lars Larsen Group Retail vil også fortsætte med at arbejde fra Jysks hovedkontor, hvilket sikrer en fortsat stærk forbindelse til Aarhus.

Anbefalet til dig