Kæresten skulle føde: Så hentede Christian straks sin traktor

Dette er ikke den pågældende traktor - men en af samme mærke.Foto: Shutterstock

Et helt anderledes syn har for nylig været at se foran Bornholms hospital.

Et par for Bornholm stod for nylig overfor en anderledes udfordring - ikke nok med, at Line Obbekjer var gået i fødsel, så var der også varslet snestorm. Det skriver TV 2 Bornholm.

Parret som bor på en gård i Gudhjem, kørte den cirka 20 kilometer lange tur til hospitalet ved Rønne i parrets bil. Da de ankom blev den vordende far dog noget bekymret, for der blev varslet snestorm og det var derfor pludselig usikkert om den lille familie ville kunne komme hjem igen.

Læs også

Helle burde have gjort mere som Mette: Nu raser flere over kritikken

Derfor tænkte Christian hurtigt og satte kæresten af, hvorefter han vendte snuden mod Gudhjem igen. Han besluttede sig nemlig for at hente sin traktor, så han var sikker på, at kunne transportere hans lille familie hjem til gården igen. Og som sagt, så gjort.

Er det jeres traktor?

Derfor var det et lidt atypisk syn der mødte folk uden for hospitalet i onsdags. Der stod nemlig en stor rød Massey Ferguson parkeret.

Selvom det var lige oppe over med fødslen af parrets lille søn, så nåede Christian Kofoed heldigvis tilbage til hospitalet tids nok til at være med til at se sin lille søn komme til verden. Det var derfor også gået temmelig stærkt med at få hentet traktoren - men heldigvis gik alt som det skulle.

"Det er meget sjovt, for alt fra personalet til andre fødende er kommet og spurgt, om det er jeres traktor. Det er meget sjovt, og det er en sød historie," lyder det fra den nybagte mor.

Det endte dog alligevel ikke med, at det blev nødvendigt med traktoren. Vejret artede sig mere end forventet og onsdag eftermiddag kunne den lille familie tage bilen hjem - og så kunne Christian selv køre traktoren tilbage til hjemmet.

Læs også

Dybt berørt Mary: Nu fylder ensomheden