Kan dit forhold overleve det? - Danske kærestepar udfordres til utroskab

Nyheder
Nu skal en række kærestepar stå en hård prøve igennem. Foto: Shutterstock
Flere modige danske kærestepar, der af den ene eller anden grund ønsker at teste kærligheden til hinanden, kommer på den ultimative prøve i det nye realityprogram Singletown, der får premiere til efteråret.

Mest læste i dag

Discovery Networks Danmarks streamingtjeneste Dplay er stedet, hvor man finder noget af det bedste danske og udenlandske reality-tv. Senest har fjerde sæson af reality-hittet "Ex on the Beach" slået alle tidligere rekorder, og nu er der snart mere på vej til de mange realityglade seere. Allerede til efteråret er Discovery klar med endnu et realityprogram, nemlig ’Singletown’, der bliver optaget i løbet af sommeren.

I programmet kommer man til at møde en række modige danske kærestepar, der alle har meldt sig til et fire uger langt kærlighedseksperiment for åben skærm.

Fælles for dem er, at de alle søger afklaring på, hvor stærk deres kærlighed er til hinanden. Det kan være par, hvor kærligheden er udfordret, og de er i tvivl, om de er sammen med den rigtige. Eller måske er alt perfekt, men der mangler bare denne her berømte gnist. Eller også ved de bare, at de er ”meant to be” og er derfor ikke bange for at springe ud i en test af forholdet og deres kærlighed.

Er græsset grønnere? 

"Vi har de seneste mange år set rigtig mange realityprogrammer, hvor det i bund og grund handler om at finde kærligheden. Her har vi for første gang et realityprogram, der sætter fokus på det, der kommer i kølvandet på den store forelskelse og kærligheden: nemlig parforholdets strabadser og store spørgsmål. ’Singletown’ er et kærlighedseksperiment, der følger parforhold i en proces, hvor de søger en afklaring på kærligheden, og om de skal fortsætte som par eller hver for sig," siger programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

"Jeg tror, at mange kender det stadie i et parforhold, hvor man overvejer, om græsset er grønnere på den anden side, og man er i tvivl, om man er sammen med den rigtige. I programmet giver vi parrene en pause fra hinanden, hvor de får mulighed for snuse til det, der er på den anden side, så de kan finde ud af, om det er så meget bedre end det, de allerede har. Det er derfor hele afklaringsprocessen og de erfaringer, som deltagerne får sig undervejs, som er motoren i programmet."

Derfor har de indvilliget i at sætte forholdet på standby, mens de indgår i et slags socialt, kærlighedseksperiment. I programmet følger man deltagerne en hel sommer som ’singler’ med dertilhørende fester og fristelser. Undervejs får parrene løbende muligheden for at fortsætte eksperimentet som singler eller vende retur til hverdagen og livet som kærestepar.

Optagelserne på ’Singletown’ foregår i København til sommer og castingen er allerede i fuld gang. Interesserede kan læse mere her. Programmet får premiere i løbet af efteråret. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig