Katherine Diez' bog afslører en helt anden historie: Adam Price tvang hende til det

Af: Liva H.

|

01/10/2024

Nyheder
Foto: Niels Henrik Dam/Nielshenrikdam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Nielshenrikdam/Ritzau Scanpix
Adam Price er tilsyneladende ikke helt tilfreds med bogen og dets detaljer om deres samliv.

Lige nu læser andre også

Forfatter og kulturkritiker Katherine Diez deler nu sin version af det omtalte brud med tv-skaberen Adam Price i sin netop udkomne bog "I egen barm".

Her tegner hun et helt andet billede af både Adam Price og de omstændigheder, der førte til bruddet – en historie, der adskiller sig markant fra den, der først blev offentliggjort.

Det skriver B.T.

I bogen skriver Katherine Diez, at hun desperat bad Adam Price om at vente med at forlade hende. Hun ønskede ikke at ende forholdet, hverken på det tidspunkt eller nogensinde, men Price insisterede på, at det var nødvendigt at afslutte forholdet og offentliggøre det så hurtigt som muligt.

"»Jeg bønfaldt Adam om at vente med at gå fra mig. Ikke nu. Helst aldrig nogensinde, men for alt i verden bare ikke nu. Men det skulle være nu. Og det skulle hurtigst muligt ud til offentligheden", skriver hun i den netop udgivne bog.

Hun fortæller, at det ikke kun var hendes plagiatsag, der førte til bruddet, men at Price følte, hun ikke længere var den stærke kvinde, han oprindeligt havde forelsket sig i. Ifølge Diez mente Price, at angsten havde ændret hende, og at det var en afgørende faktor i hans beslutning om at afslutte forholdet.

Men Katherine selv afviser, at hun nogensinde var "stor og stærk" under deres forhold. Tværtimod beskriver hun, hvordan hun mistede sig selv i forholdet – drevet af forelskelse, usikkerhed og jalousi. Hun forklarer, at hun var så opslugt af forholdet til Adam Price, at hun følte alt omkring hende som en trussel, hvilket deres parterapeut også skulle have bekræftet.

Selvom bruddet officielt blev offentliggjort i februar, afslører Diez, at parret fortsatte med at være sammen i flere uger efter offentliggørelsen. Hun beskriver, hvordan de delte seng i al hemmelighed, og først i marts flyttede hun ud og rejste til Bergen, hvor forholdet endegyldigt sluttede.

I bogen afslører hun også, at hun modvilligt gik med til at godkende Adam Prices Instagram-opslag om bruddet, selvom hun mente, at hans version af begivenhederne ikke var sand. Hun valgte dog selv billedet, der blev brugt i opslaget.

Ikke enig i den udlægning

Adam Price er dog langt fra begejstret for Katherines nye bog.

På Instagram har han har reageret veda t lave et opslag hvor han udtrykker at han ikke genkender mange af de ting, der beskrives i bogen, og at han ikke har givet samtykke til at dele detaljer om deres intime liv. og Beskylder hende for at med vilje at krænke privatlivets fred.

Se opslaget nedenfor:

Anbefalet til dig