Kendt DR-vært død

07/2/23 07:18

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
I en alder af 74 år er den tidligere DR-vært gået bort.

Hvis du har hørt radio i 70'erne, 80'erne og 90'erne, så vil du uden tvivl have stiftet bekendtskab med Michael Juul Sørensen.

Michael Juul Sørensen var en af DRs mest populære radioværter, hvor han blandt andet var voldsomt populær hos de unge på radiokanalen DRP3-

Nu i en alder af 74 år, er Michael Juul Sørensen gået bort.

Beskeden kommer fra Leif Bering, der har boet sammen med Michael Juul Sørensen de seneste 50 år, og han fortæller via Michael Juul Sørensens profil, at den populære vært er gået bort.

"Til Michaels Facebook venner. Jeg hedder Leif. Jeg har levet sammen med Michael i næsten 50 år. Det er med tungt hjerte at jeg må meddele, at Michael ikke er her mere. Michael døde den 3-2-2023 på palliativ afd. Bispebjerg Hospital efter nogen tids sygdom. Han skal bisættes fra Frederiksberg Kirke den 17-2 kl.13. Jeg sender Jer alle en sidste hilsen fra Michael. Leif." lyder det i opslaget.

Ifølge Ekstra Bladet var Michael Juul Sørensen vært på DR indtil 1997, hvor han valgte at forlade kanalen i protest. Det skete på grund af et nyt tiltag, som DR valgte at kalde 'Danmarkskanalen'.

Michael Juul Sørensen blev efterfølgende ansat på Radio 2, hvor han var indtil 2001, mens han også har haft poster i kommunalbestyrelsen, skriver Dagens.dk.