Kendt fra TV 2-program: Nu kommer konditor med trist nyt

Af: Thea Andersen

|

10/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu kommer Nanna Pörtner med trist nyt.

Lige nu læser andre også

Hvis navnet Nanna Pörtner lyder bekendt, er det fordi hun tilbage i 2017 var med på TV 2s dokumentarserie 'Jul i konditoriet'.

Her kunne man komme med inden for i Dessertdragens Kageværksted og følge Nanna Pörtner i den travle juletid - lige fra forberedelserne i oktober og november til den hektisk juletid i december.

For to ugers tid siden meddelte Nanna Pörtner imidlertid sine kunder en pludselig afspadsering frem til den 4. oktober.

Og nu bringer konditoren desværre endnu mere trist nyt, skriver BILLED-BLADET.

På konditoriets Instagram-profil har hun annonceret sin beslutning om at lukke værkstedet efter hele 18 år.

”Kære alle sammen. Værkstedet har snart 18 år på bagen og er klar til at flyve fra reden. Jeg har valgt at lukke værkstedet ned fra dags dato”, skriver Nanna Pörtner i et opslag og fortsætter:

”Det har været nogle vanvittige sjove, fantastiske og vilde år fyldt med smør, dejlige kager og en hel del gak og gøgl. Det har også været hårdt; sindssygt mange timers arbejde og alverdens udefrakommende problemer, som jeg ikke har været herre over. Tak til alle jer der har været med på rejsen. Tak til alle jer der har deltaget og kommet med tåbelige ideer som fastelavnsbollebar, kransekager med bacon og genopfindelsen af Roxykagen. Tak fordi I har holdt mig på tæerne og har blævret med på Blæverdingen. Tak til mine Sukkerøgler der har været med i tykt og tyndt. Det har været en fornøjelse.”

Du kan se alle tre programmer af 'Jul i konditoriet' på TV 2 Play via dette link.

Anbefalet til dig