Kendt sangerinde gået bort: "Det er ubærligt at skrive disse linjer"

Af: Liva H.

|

02/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Lige nu læser andre også

En stor sorg har ramt familien og de mange, der kendte og elskede den danske sangerinde og sangskriver, der meget pludselig er gået bort.

Hendes liv blev brat afbrudt midt i en optræden, og nu står hendes nærmeste tilbage med en ufattelig sorg.

Sangerinden, Laura Illeborgs mand, Jakob Kvist, delte nyheden om hendes bortgang i et hjerteskærende opslag på Facebook.

"Det er ubærligt at skrive disse linjer, for hun var min elskede kvinde og eneste ene igennem 33 vidunderlige år," skriver han. Sammen havde de tre børn, som nu, ligesom Jakob, står tilbage i dyb fortvivlelse.

"Laura døde alt for tidligt, men vi finder en lille trøst i, at hun faldt om midt i det, hun elskede allerhøjest." Midt under en koncert blev hun ramt af en massiv hjerneblødning, og hun vågnede aldrig igen.

Laura Illeborg blev kun 55 år gammel, og hendes smukke sange lever videre, selvom hendes liv sluttede alt for tidligt. Hun vil blive husket som en strålende sol for mange, og hendes familie står nu over for et ubegribeligt mørke, som de skal navigere igennem.

Parrets datter har også delt sine følelser i et rørende opslag. Hun beskriver sin mor som "det sjoveste og kærligste menneske, man kunne forestille sig." og beskriver sorgen som et hul i universet og som et tomrum i deres alles hjerter. Samtidig er hun ikke tvivl om at himmelen har fået en ny smuk stjerne.

Familien står tilbage med et stort savn, men de vil altid bære mindet om hende i deres hjerter.

Se opslaget som Jakob Kvist skrev nedenfor

( Artiklen forsætter)

Laura Illeborg efterlader sig en arv af musik, varme og kærlighed. Hendes sange vil fortsætte med at røre mange, og hun vil blive husket som en, der kunne få alle omkring sig til at grine og føle sig elsket.

Hvil i fred.

Anbefalet til dig