Kendt tvillingepar med kæmpe afsløring: Anders og Torben gør comeback:

Af: Liva Høyberg

|

14/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Godt nyt!

Mest læste i dag

Var du også godt underholdt, da de enæggede tvillinger Anders og Torben fik besøg af den thailandske kæreste eller da tvillingeparret selv tog udenfor Danmarks grænser? Så er der godt nyt.

Det gæve makkerpar har nemlig store planer.

Det skriver Her og Nu

De fleste vil nok gnide sig i øjnene og måske fokusere lidt ekstra, når de ser de to mænd komme gående. De er nemlig ikke bare enæggede tvillinger, men lever også på fuldstændig identisk vis: De bor under samme tag, går i ens tøj og har meget ens personligheder. Også når det gælder rejsepræferencer er det ens. Det har nemlig aldrig været nogen hemmelighed, at de er glade for Thailand, og begge har også kærester fra landet. Derfor rejser de med jævne mellemrum til de varmere lande, og i år er ingen undtagelse.

I en længere årrække har man kunnet følge de to 54-årige mænd både inden for og uden for Danmarks grænser i et unikt program, der giver seerne et indblik i deres hverdag. Spørger man tvillingeparret om, hvordan det har været at leve så tæt sammen foran kameraerne, er svaret, at de har vænnet sig til det og faktisk har fundet det utroligt sjovt. Netop derfor har de også valgt at gøre det - og at fortsætte med det.

Nu gør de comeback

Anders og Torben er på vej tilbage i rampelyset med en ny sæson af tv-dokumentarserie ved navn "Anders og Torben". Denne afsløring kom frem, da tvillingerne deltog i et åbent hus-arrangement hos TV Midtvest i Holstebro.

Har du Tv2 Play og ønsker du at gense 'Anders og Torben' indtil at det nye udkommer, kan du gøre det her

Anbefalet til dig