Kim Kardashian afslører: Denne tøjstørrelse bruger jeg

19/04/2024

Liva Høyberg

Billede: skims/Instagram)
Kim har igen formået at fange offentlighedens opmærksomhed.

Mest læste i dag

På det seneste har Kim flittigt delt en række billeder, der viser hende i alt fra en glitrende guld-minikjole til en enkel bikini, mens hun leger i bølgerne. 

Billederne er ikke blot betagende; de tilbyder også en blanding af glamour og hverdags ægthed, som kun de færreste mødre til fire og en dronning af reality-tv kan mestre. 

Det skriver Mirror.

Kim Kardashian, en offentlig skikkelse inden for både forretningsverdenen og underholdningsindustrien, hvor hun blandt andet er kendt fra Keeping Up With the Kardashians.

Kim har igen formået at fange offentlighedens opmærksomhed.

Kendt for sin stil, sine forretningsevner og sit stadige nærvær i mediernes søgelys, skaber Kim konstant overskrifter.

Denne gang er det hendes tøjvalg, der stjæler rampelyset.

På det seneste har Kim flittigt delt en række billeder, der viser hende i alt fra en glitrende guld-minikjole til en enkel bikini, mens hun leger i bølgerne.

Disse billeder er ikke blot betagende: de tilbyder også en blanding af glamour og hverdagsægthed, som kun denne mor til fire og dronning af reality-tv kan mestre.

Denne naturlige tilgang til skønhed og mode har inspireret ikke kun fans, men også familie og venner, som ivrigt kommenterer og jubler over hver eneste af hendes posts.

Kim viser ikke kun sin professionalisme og menneskelighed i fotoshoots.

Hendes medstjerne Dominic Burgess har udtalt sig om hendes imponerende tilgang til skuespil under deres seneste samarbejde på showet "American Horror Story: Delicate". 

Burgess fortalte, hvordan Kim ikke bare trak sig tilbage mellem optagelserne. Hun var i stedet fuldt engageret og til stede, stillede spørgsmål og deltog aktivt i samtaler om alt fra rejser til Broadway.

Undervejs har Kim og Burgess også haft øjeblikke af humor og ærlighed bag kulisserne, selv når deres karakterer udforskede de mere komplekse sider af relationer.

Men nu skriver hun igen overskrifter.

Kim Kardashian har for nylig skabt overskrifter igen efter en afsløring fra hendes eget firma, SKIMS, som bekræftede, at stjernen bærer en størrelse XS i hendes nyeste badetøjsserie.

Se Kim Kardashian i den nyeste badetøjsserie

Billede: skims/Instagram

Anbefalet til dig