Klagede over overvægtig passager, der fyldte hans sæde: Kort efter var det utænkelige sket

Nyheder
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Hvad der så skete, havde kun meget få gættet sig til.

Mest læste i dag

Med en 12-timers flyvning foran sig fandt en 18-årig mand ud af, at han ikke kunne sidde på sit sæde, fordi en overvægtig mand, der fyldte noget noget mere en den gennemsnitlige passager.

Derfor valgte han at klage til kabinepersonalet, da han knap nok selv kunne sidde på sit eget sæde, da den overvægtige mand fyldte enormt meget.

Den 18-årige mand, der har delt sin oplevelse på Reddit, skriver, at han i forvejen ikke selv er en lille mand:

“Jeg har ret brede skuldre og er omkring 190 cm, så selv en hel sæderække for mig selv ville have været ubehageligt.”

Han valgte derfor at klage til kabinepersonalet, fordi han havde betalt for det sæde, som den overvægtige også fyldte, hvilket betød, at han nu ikke havde nogen plads.

Det skriver Sosialnytt.

Den berettigede klage til trods blev den unge mand smidt af flyet. Han blev dog forsikret om, at han ville få kompensation for rejsen.

Udover at den 18-årige mand ikke kunne rejse med det fly, han havde bestilt, så kaldte den overvægtige mand ham for tykfobisk.

“Jeg ved godt, de synes, jeg er et dårligt menneske til det her, men på den anden side er jeg nødt til at stikke, fordi en anden person mangler disciplin, samt dette rådne flyselskabs bookingrutiner. Jeg vil hellere sætte pris på, at de ringer til mig dagen før”, skriver den 18-årige på Reddit.

Kabinepersonalet indgav derefter en klage mod manden, der lød på, at han havde været uhøflig over for en anden passager. Den frafaldt dog kort efter.

I kommentarsporet på Reddit er der forskellige holdninger til, hvordan den 18-årige mand tacklede situationen.

Nogle peger på, at den 18-årige ikke skulle have taget diskussionen foran den overvægtige mand, mens andre godt forstår ham, da de godt kan sætte sig ind i, hvor frustrerende det måtte være for manden, da han skulle opgive sit sæde.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig