Kronprinsesse kom ikke til OL som planlagt: Søn blev anholdt

Af: Liva H.

|

07/08/2024

Nyheder
Foto: Shuttestock
Hverken kongehuset eller politiet ønsker at kommentere yderligere på sagen.

Lige nu læser andre også

Tidligere har man kunnet læse, at kronprinsesse Mette-Marit måtte udskyde sin tur til Paris for at overvære OL. Nu er det kommet frem, hvad årsagen var.

Det skriver Dagbladet.

Kronprinsessens ældste søn, Marius Borg Høiby, 27, blev natten til søndag anholdt af politiet, sigtet for vold mod en kvinde, der efterfølgende blev indlagt og fik konstateret hjernerystelse. Hændelsen fandt sted i en lejlighed på Frogner. Det er stadig uklart for offentligheden, hvad der lå til grund for episoden. Det er dog beskrevet, at Marius blev anholdt kort tid efter, at den forurettede kvinde havde fået ham ud af lejligheden og derefter kontaktede politiet. Politiet ankom hurtigt, foretog en afhøring af kvinden og sikrede tekniske beviser.

Imens blev Marius Borg Høiby anholdt på en anden adresse og bragt i isolation på en politistation i Oslo. Han blev dog løsladt dagen efter, efter mere end 30 timers isolation i politiets varetægt.

Som en del af rutinen blev der taget en prøve fra Marius for at afgøre, om han var påvirket af stoffer, hvilket endnu ikke er blevet offentliggjort. Selvom det norske politi og kongehuset ikke ønsker at kommentere yderligere på sagen, udtaler Marius's advokat, Øyvind Bratlien, at han beder om, at processen får lov at forløbe korrekt, og at Borg Høibys behov for privatliv og ro respekteres.

"Det er vigtigt, at processen får lov til at forløbe på den rigtige måde, og at medierne respekterer min klients behov for privatliv og ro. Politiet skal have lov til at udføre deres arbejde, uden at medierne tager stilling til fakta og skyld. Det er eventuelt rettens opgave, hvis sagen ender der," siger Bratlien.

Anbefalet til dig